SKODA Enyaq IV Private Lease

SKODA ENYAQ iV Private Lease

Nu vanaf € per maand

Private lease de SKODA ENYAQ iV bij AutoAbonnement.nl

De SKODA ENYAQ iV is de eerste elektrische auto van het automerk SKODA. De nieuwe SKODA ENYAQ iV maakt indruk met zijn compleet vernieuwde moderne design en de grote grill op de voorbumper. De SKODA ENYAQ IV is een zeer praktische auto die een beetje te vergelijken is met de Volkswagen ID.4, alleen ligt de SKODA ENYAQ iV hoger op de weg. Dit maakt de SKODA ENYAQ iV zeer comfortabel.

De nieuwe SKODA ENYAQ iV heeft een indrukwekkende look, wat de sportiviteit van het model benadrukt. De SKODA ENYAQ iV heeft het allemaal: een sportieve moderne look met een ruim gevoel aan comfort van binnen. Private lease de SKODA ENYAQ iV voor een all-in bedrag per maand.

Ruime SUV

De SKODA ENYAQ iV heeft een kofferbak inhoud van 585 liter, dit maakt de SKODA ENYAQ iV super praktisch om je dagelijkse spullen mee te nemen. De SKODA ENYAQ iV is alleen beschikbaar als een 5-deurs. Naast veel ruimte op de achterbanken en in de kofferbak is de nieuwe SKODA ENYAQ iV ook nog eens super zuinig op de weg. Met een gemiddeld verbruik van 17,5 kWh/100 km is de SKODA ENYAQ iV tevens erg zuinig op de weg. Dit is een erg aangename prestatie voor een auto die 1940KG weegt. Dit maakt de SKODA ENYAQ iV comfortabel met lange afstanden, zonder steeds naar je actieradius te hoeven kijken.

 

Veiligheid

Aan veiligheid komt de SKODA ENYAQ iV niks te kort. De SKODA ENYAQ iV is uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen van SKODA. Zo heeft de SKODA ENYAQ iV een Lane Assist functie, hiermee blijft de auto netjes binnen de rijstroken tijdens het rijden en corrigeert die automatisch wanneer je afwijkt van de rijstrook. Ook met de adaptieve cruise control functie blijft de SKODA ENYAQ iV op afstand van de voorligger. Zo heeft de nieuwe SKODA ENYAQ IV te maken met nog veel meer veiligheidssystemen van SKODA, dit maakt het rijden zo comfortabel en veilig mogelijk.

 

Design

De SKODA ENYAQ iV heeft een moderne en sportieve look, met de nieuwe grill van SKODA op de voorbumper geeft dit de ENYAQ iV een originele look. Met zijn lage daklijn, schuine achterste dakstijlen en spoiler bovenaan de achterklep, geeft dit de SKODA ENYAQ iV ook een vleugje sportiviteit in zijn look. Dit geeft de SKODA ENYAQ iV een look die je niet snel tegenkomt bij andere modellen. De SKODA ENYAQ iV is een echte blikvanger op de weg, vooral wanneer je er een grotere inch velgen onder zet. De SKODA ENYAQ iV is vooralsnog beschikbaar in drie basismodellen: de 60 edition, 80 edition en de sportline. De sportline is het sportiefste model die momenteel beschikbaar is voor de SKODA ENYAQ iV, met standaard grotere inch velgen. SKODA biedt je de keuze uit 3 motor uitvoeringen, een elektromotor van 180PK, een elektromotor van 204PK of de sportieve motor van 265PK. Hiermee geeft SKODA je de mogelijkheid om de sportiviteit op te krikken.

 

Interieur

Het interieur van de nieuwe SKODA ENYAQ iV beschikt over de nieuwste technologieën die SKODA in zijn beschikking heeft. Standaard geniet je van het multifunctionele stuurwiel waar je het digitale dashboard mee kan besturen. Het eerste wat opvalt in de nieuwe SKODA ENYAQ iV is het enorme scherm in het midden van de dashboard. Dit scherm is volledig met de vingers te bedienen, maar je hebt ook knoppen waarmee je het kan besturen. Je kan in het systeem van SKODA van alles aan de auto veranderen naar je eigen voorkeuren.

 

Als private lease auto is de SKODA ENYAQ iV een zeer interessante auto. Dit komt door de populariteit die de SUV auto's in de afgelopen jaren hebben gehad en nog steeds blijft toenemen dankzij onder andere de comfortabele hoge instap en het open zicht. Met de nieuwste technologieën is de auto zeer comfortabel en tegelijk ook zeer sportief.

 

Stel de SKODA ENYAQ iV samen

Voordelig een SKODA ENYAQ iV Private Lease auto rijden? Dat kan! Voor een voordelig maandbedrag rijd je in een SKODA ENYAQ iV. Waarom kiezen voor AutoAbonnement.nl? Omdat je heel gemakkelijk een auto kunt leasen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een telefoonabonnement. Je betaalt een vast bedrag per maand, je betaalt zelf de brandstof en wij regelen de rest. AutoAbonnement.nl valt onder het Keurmerk Private Lease. Dit houdt in dat wij werken met eerlijke voorwaarden, een compleet product bieden, jou beschermen tegen te hoge financiële lasten, je 14 dagen bedenktijd krijgt en zekerheid bij klachten.