Wat is private lease?
  • Een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand.
  • Jij regelt de brandstof, wij de rest!

Wat is private lease?

Met Private Lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij Private Lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Wil jij een nieuwe auto rijden die helemaal naar jouw wensen is samengesteld? En vind jij het fijn om precies te weten waar je iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease iets voor jou! 

Wat is Private Lease via AutoAbonnement.nl? 

AutoAbonnement.nl is officieel leasepartner van Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen. We bieden je de mogelijkheid om jouw ideale auto online samen te stellen. Hoe werkt het? Je kiest jouw favoriete model en kiest vervolgens de basis uitvoering, extra uitvoering of luxe uitvoering. Daarna kies je de kleur, en extra opties zoals winterbanden. Ook kies je een eigen risico bedrag. Deze keuzes hebben invloed op je maandelijkse leaseprijs. Als je tevreden bent over de samenstelling kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, direct een proefrit aanvragen bij de dealer of volledig online afsluiten.

Wil je liever een andere uitvoering of een auto met meer en/of specifieke opties? Dan verwijzen we je graag naar de dealer voor een berekening van de kosten en het afsluiten van het private leasecontract.

Veelgestelde vragen over Private Lease

private lease gemakkelijk

Waarom Private Lease bij AutoAbonnement.nl?

Bij AutoAbonnement.nl helpen we je graag vanuit met onze expertise op het gebied van leasen. Als officieel leasepartner van Volkswagen, ŠKODA, SEAT en Audi en een sterk dealernetwerk waar je terecht kunt voor al je onderhoud, reparatie en service kun je vertrouwen op AutoAbonnement.nl.
Private Lease zorgeloos

Past AutoAbonnement.nl private lease bij mij?

Het maken van een keuze rondom de financiering van je auto kan een lastige zijn, en wellicht is private lease wel de optie die het beste bij jou past. Om je hierbij te helpen schreven we een pagina, neem een kijkje en ontdek.Misschien rijd jij binnenkort in een private lease van Volkswagen, Audi, Seat of ŠKODA
Klanttevredenheid
Jouw tevredenheid is onze eerste prioriteit. Daarom laten we onderzoek doen door Integron, een onafhankelijke partij. Momenteel worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,5 gemiddeld! Die beoordeling is gebaseerd op de kwaliteit van de afhandeling van een vraag of probleem, de duidelijkheid van een factuur en de klantgerichtheid. Ondanks dit mooie cijfer, willen we onze service aan jou continu verbeteren. Heb je een suggestie hoe wij onze communicatie of service kunnen verbeteren? Of heb je andere vragen of opmerkingen over jouw ervaringen met AutoAbonnement.nl? Laat ons dit gerust weten.
Keurmerk Private Lease
AutoAbonnement.nl is als één van de eerste maatschappijen aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. En daar zijn we trots op! Hierdoor kun je bij AutoAbonnement.nl onder andere rekenen op eerlijke voorwaarden, een compleet product en zekerheid bij klachten. Alleen leasemaatschappijen die de consument goed en eerlijk informeren over private lease mogen dit keurmerk dragen.