Volkswagen T-Cross Private Lease vanaf €399 per maand

Volkswagen T-Cross private leasen

Profiteer van alle voordelen die AutoAbonnement.nl je biedt en rijdt de Volkswagen T-Cross al vanaf € 399 per maand. Private Lease via AutoAbonnement.nl is gemakkelijk en voordelig. Je betaalt een vast bedrag per maand waarin alle kosten voor verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen!

Waarom de Volkswagen T-Cross?

De T-Cross is de kleinste SUV van Volkswagen en is door zijn flexibiliteit een echte all-rounder. De veelzijdigheid van deze auto is te danken aan zijn formaat. Doordat de T-Cross maar 5 centimeter korter is dan een Polo brengt deze SUV de voordelen van een kleine auto maar levert desondanks niet in op bagageruimte of comfort. De T-Cross is. Ongeacht welke activiteit of bestemming, de T-Cross is jouw ideale reisgezel. Je zit altijd goed en je kan alle kanten op!

 

Opvallend design

Het karakter van de T-Cross is grotendeels zelf te bepalen door de vele beschikbare opties zoals bijvoorbeeld het R-Line exterieurpakket. De nieuwe T-Cross speelt ongemeen soepel in op verandering: met de optionele designpakketten Black, Energetic Orange en Bambus Garden Green geeft je je auto, vanaf het uitrustingsniveau Life, een unieke look mee en maak je van je T-Cross een echt stijlicoon. De voorkant wordt gekenmerkt door de rechthoekige koplampen die over lopen in een lage brede grill. Hierin is het design vergelijkbaar met het T-Roc model. De achterkant van de auto daarentegen is anders dan de andere Volkswagen modellen. Met de nieuwe T-Cross introduceert Volkswagen een nieuw designelement, namelijk de strook reflectoren over de gehele achterkant in combinatie met het zwarte frame. Dit zorgt voor een compleet nieuwe look en accentueert de stoere look en feel van het model.

 

Veiligheid voorop

Kies je voor de Volkswagen T-Cross, dan kies je voor je voor een veilige, betrouwbare auto. De T-Cross is standaard uitgerust met luxe veiligheidssystemen wat zorgt voor extra rijplezier. Zo zorgt de rijbaanassistent 'Lane Assist' er met behulp van camera's en radars voor dat wegmarkering wordt herkent en er automatisch wordt bijgestuurd mocht je onbedoeld je rijbaan verlaten. Andere veiligheidssystemen die standaard in de T-Cross zijn verwerkt zijn City Emergency Braking, Front Assist, Pre-Crash assistant, Blind-Spot sensor en Park Assist. Daarnaast zijn er nog tal van opties om jouw T-Cross nóg veiliger te maken! Één ding is zeker, ongeacht je uitvoering, veilig is je T-Cross sowieso, de standaard uitrusting wordt beoordeeld door EuroNCAP met maar liefst 5 sterren!  

 

Multimedia

Naast de veiligheidssystemen die te bedienen zijn door middel van het infotainmentsysteem kun je hier natuurlijk ook gewoon genieten van de standaard functionaliteiten zoals radio. De vier speakers zorgen voor een sublieme luisterervaring tijdens het rijden. In de nieuwe T-Cross is al je mulitmedia is binnen handbereik te bedienen met een 6,5 inch kleuren touch screen!

 

Volkswagen T-Cross private leasen bij AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat je altijd veilig en verantwoord een auto zoals de Volkswagen T-Cross kunt leasen. Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl , stel jouw favoriete Volkswagen T-Cross Private Lease samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

 

Wil jij opties op de T-Cross die niet op AutoAbonnement.nl staan? De Volkswagen dealer helpt je graag verder! Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

 

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!