Volkswagen T-Cross Private Lease

Volkswagen T-Cross Private Lease

Nu vanaf €409 per maand

Private lease de Volkswagen T-Cross bij AutoAbonnement.nl

Private lease de Volkswagen T-Cross bij AutoAbonnement.nl. De Volkswagen T-Cross is de kleinste SUV van Volkswagen, het kleine broertje van de Volkswagen T-Roc. De nieuwe Volkswagen T-Cross heeft een formaat die vergelijkbaar is met de Volkswagen Polo. Ondanks zijn uiterlijk is de Volkswagen T-Cross toch een voorwielaandrijver, er is geen ander aandrijflijn te verkrijgen. De nieuwe Volkswagen T-Cross is nog altijd een vijfdeurs hatchback die super praktisch is voor elke situatie, of je nou in de stad of op de snelweg ermee rijdt. Met onze Volkswagen T-Cross private lease actie rijd je deze auto voordelig voor een vast bedrag per maand.

Comfortabel

De Volkswagen T-Cross heeft een kofferbak inhoud van 455 liter, dit maakt de Volkswagen T-Cross super praktisch om je dagelijkse spullen mee te nemen. De Volkswagen T-Cross is niet alleen handig voor in de stad, vanwege zijn compacte formaat, maar ook voor lange afstanden is de T-Cross comfortabel. Met een hoogte van 1.584 mm zit je hoog op de weg en heb je goed zicht over de weg, dit maakt de T-Cross erg comfortabel.

 

Veiligheid

Aan veiligheid komt de Volkswagen T-Cross niks te kort. De Volkswagen T-Cross is uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen van Volkswagen. Zo heeft de Volkswagen T-Cross een Lane Assist functie, hiermee blijft de auto netjes binnen de rijstroken tijdens het rijden en corrigeert die automatisch wanneer je afwijkt van de rijstrook. Ook met de afstandsregelaar van Volkswagen blijf je ten alle tijden netjes op afstand van je voorligger, dit geeft je een gerust gevoel tijdens het rijden wanneer je even niet oplet. Volkswagen is hiermee voor zijn tijd vooruit op gebied van veiligheidssystemen.

 

Milieuvriendelijk

De Volkswagen T-Cross heeft het energielabel C. Dit is erg zuinig voor een benzine aangedreven auto. De T-Cross is ook beschikbaar met een dieselmotor, namelijk de 1.0 TSI motor met 95 of 115PK. De T-Cross is ook verkrijgbaar met drie benzinemotoren, waarvan eentje met een 1.0 3 cilinder motorinhoud beschikbaar is, dit maakt de T-Cross zuinig op de weg. De benzinemotoren maken gebruik van een roetfilter en de dieselmotoren maken gebruik van de SCR-proces. Hiermee voldoet de T-Cross aan de Europese 6d-temp emissienorm, dit is een norm in de Europese unie die milieuvriendelijke auto's krijgen. De T-Cross is dus interessanter voor de autorijders die niet willen switchen naar elektrisch, maar toch wel zuinig een benzine of diesel auto willen rijden.

 

Interieur

Het interieur van de nieuwe Volkswagen T-Cross beschikt over de nieuwste technologieën die Volkswagen tot zijn beschikking heeft. Standaard beschikt de T-Cross over een multifunctioneel stuurwiel waar je het digitale dashboard mee kan besturen. Niet alleen op het dashboard maar ook in het middenconsole heeft de Volkswagen T-Cross een breed touchscreen scherm. Vanuit het scherm kan je allerlei functies besturen, bijvoorbeeld het navigatiesysteem of het mediasysteem. Optioneel is het geluidssysteem toe te voegen aan de T-Cross van Harman Kardon.

Als private lease auto is de Volkswagen T-Cross een zeer interessant leaseauto. Dit komt door de populariteit die de SUV auto's in de afgelopen jaren hebben gehad en dit blijft toenemen. De hoge instap en de ruime blik op de weg maakt de SUV's populair. Voor mensen die nog niet klaar zijn voor een elektrische auto maar toch milieubewust willen rijden in een benzine of diesel auto, is de T-Cross een zuinig alternatief. De T-Cross is een fijne omgeving voor verschillende soorten omgevingen, of je nou in een drukke stad rijdt of op de snelweg of naar een verre vakantiebestemming, de T-Cross is comfortabel in elke situatie.

 

Volkswagen T-Cross Private Lease bij AutoAbonnement.nl

Rijd jij straks in de Volkswagen T-Cross? Bekijk de verschillende uitvoeringen op AutoAbonnement.nl, stel jouw favoriete Volkswagen T-Cross private lease abonnement samen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een offerte aanvraag is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

 

Wil jij opties op de Volkswagen T-Cross die niet op AutoAbonnement.nl staan? Geef dit dan aan bij je dealer na de aanvraag van een vrijblijvende offerte. Je dealer kan het toevoegen van opties doorberekenen in de private lease prijs.