Audi Private Lease

Waarom Auto Abonnement

Private lease voor iedereen

Waarom private lease auto's vergelijken bij AutoAbonnement.nl? 

AutoAbonnement.nl biedt je de keuze uit vier merken auto’s: Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Betrouwbare en sterke merken. Wil je zeker weten dat je een private lease auto rijdt van kwaliteit waarbij je waar krijgt voor je geld maar wil je wel auto's van verschillende merken vergelijken, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Klant van een grote leasemaatschappij en de erkende merkdealer

Bij AutoAbonnement.nl stel je online de auto samen waar jij graag een (aantal) jaar in wilt rijden. Zodra je keuzes definitief worden en je het contract gaat tekenen word je klant bij één van Nederlands grootste leasemaatschappijen: Volkswagen Pon Financial Services. De leaselabels Audi Private Lease, Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease en ŠKODA Private Lease vallen onder deze leasemaatschappij. Dit zijn tevens de officiële leaselabels van de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA. Is er iets mis met je auto, dan kun je altijd terecht bij de merkdealer bij jou in de buurt.

Het Keurmerk Private Lease biedt zekerheid

Kies je voor een private lease auto via AutoAbonnement.nl, dan word je klant bij de leaselabel van het merk van jouw keuze. Al deze merk leaselabels zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat je als klant vertrouwd kunt leasen. Het Keurmerk zorgt er namelijk onder andere voor dat het private-leasecontract voldoet aan eerlijke voorwaarden en duidelijk is voor klanten. Lees hier meer over de bescherming die het Keurmerk klanten biedt.