Private lease uit voorraad

De voordelen van private lease uit voorraad

  • Direct leverbaar bij de dealer
  • Extra snel jouw private lease auto voor de deur
  • Contract volgens Keurmerk Private Lease

Stap extra snel in je nieuwe private lease auto

Ben je op zoek naar een private leaseauto en rijd je er het liefst zo snel mogelijk in weg? Met een private lease auto uit onze voorraad heb je niet meer te maken met levertijden. Je vindt in één overzicht alle beschikbare modellen. Modellen die nu beschikbaar zijn bij de dealer. Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van je favoriete model. 

Jouw nieuwe auto is direct leverbaar

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe auto? Dan ben je vast al tegen langere levertijden gelopen. Wanneer je kiest voor een private lease model uit voorraad, staat ‘ie al op je te wachten. Jij hoeft ‘m alleen nog maar uit te kiezen.

 

Haal 'm op bij de dealer

Je haalt je auto gelijk op bij degene die er het meeste verstand van heeft: de dealer. Heb je dus nog vragen over die ene technische functie? Geen probleem. Wij helpen je graag op weg.

 

Alle zekerheden van Keurmerk Private Lease

Het private leasecontract voldoet altijd aan de voorwaarden van Keurmerk Private Lease. Dat brengt voor jou de volgende voordelen met zich mee:

  • Het all-in maandbedrag is inclusief onderhoud, autoverzekering en wegenbelasting

  • 14 dagen bedenktijd

  • Pechhulp (onderweg)

  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

  • Opzegbaar als je door onverwachte omstandigheden niet kunt betalen*

Meer weten? We leggen hier alle voorwaarden eenvoudig uit.

 

Vind jouw favoriete private lease model uit voorraad

Hoe werkt private lease?

Met private lease rijd je in een nieuwe auto voor een vast all-in maandbedrag. In plaats van een eenmalige hoge aanschafprijs, betaal je per maand voor je auto. Daarmee heb je gelijk ook het onderhoud, de autoverzekering en de wegenbelasting geregeld. Private lease regel je in vijf eenvoudige stappen. Lees hier alles over private lease.

Zelf je private lease auto samenstellen?

Wil je toch graag een extra snelle aandrijving in je auto, meer opties of een andere kleur? Dat kan altijd bij AutoAbonnement.nl. Met ons reguliere private lease aanbod stel je zelf volledig je auto samen. Niet direct uit voorraad geleverd, wel helemaal voor jou op maat gemaakt. De levertijden zijn bij de zelf samen te stellen auto's per model en uitvoering anders. Vraag een offerte op via de stappen in ons aanbod en jouw dichtsbijzijnde dealer neemt contact met je op voor het bespreken van je wensen.

Veelgestelde vragen

* Het contract is kosteloos vroegtijdig te beëindigen in het geval van overlijden, onvrijwillige werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en scheiding. Lees hierover meer in de aanvullende voorwaarden.