Private lease auto gestolen

Wat te doen bij diefstal?

Mijn private leaseauto is gestolen, wat nu?

Het is erg vervelend wanneer je private leaseauto is gestolen. Toch kan het iedereen overkomen. Er zijn een aantal stappen waarmee je de afhandeling van de diefstal zo goed en snel mogelijk kunt doorlopen. Van aangifte, tot het kiezen van vervangend vervoer. We leggen je hier uit hoe dat werkt.

Wat te doen bij auto diefstal

Wanneer je private leaseauto gestolen is, doorloop je de volgende stappen om de afhandeling zo goed en snel mogelijk te regelen.

 

 

Stap 1: Diefstal van de auto melden

Bij diefstal van je private leaseauto doe je altijd eerste aangifte bij de politie

Stap 2: Informeer de BerijdersDesk

Nadat je aangifte hebt gedaan bij de Politie, neem je contact op met onze BerijdersDesk. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie. 

Contact BerijdersDesk

Tel: (033) 454 95 55

De BerijdersDesk is bereikbaar tussen 08.00 en 17.30. Voor dringende zaken als pech en schade staan wij 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar. Buiten kantooruren schakelen wij door naar de alarmcentrale.

Stap 3: Vervangend vervoer

Je wilt na de diefstal natuurlijk zo snel mogelijk weer de weg op kunnen. Daarom denken we gelijk met je mee over vervangend vervoer. Hoe dit vervangend vervoer eruitziet, is afhankelijk van je contract. Dit regel je samen met de BerijdersDesk.