Private lease vergelijker
Op zoek naar een passende leaseauto en twijfel je over welk model je moet kiezen? Gebruik onze nieuwe private lease vergelijker en zet eenvoudig de modellen die je wilt vergelijken naast elkaar.

Vergelijk private lease auto's

Private lease vergelijker op Auto Abonnement

Zijn de voordelen van private lease je duidelijk, maar weet je nog niet voor welke auto je wilt kiezen? Auto Abonnement maakt het je een stukje makkelijker. Zet de auto's waar je tussen twijfelt naast elkaar en je ziet snel het verschil tussen de verschillende uitvoeringen. Op Autoabonnement vergelijk je private lease auto's op modelniveau. Zo is het mogelijk om simpel en snel een Audi, Volkswagen, SEAT en/of SKODA met elkaar te vergelijken.

 

Vergelijk op prijs, opties en andere specificaties

De meeste private lease vergelijkers bieden je de optie om één uitvoering op de diverse prijzen te vergelijken. Bij AutoAbonnement vergelijk je ook op inhoud. Zet maximaal 9 uitvoeringen naast elkaar en vergelijk eenvoudig op motorinhoud, uitstoot en pk’s. Maar ook op uitrusting zoals airco, parkeersensoren en cruise control kun je alle modellen eenvoudig vergelijken.

Meer over private lease

private lease onderhoud

Zorgeloos autorijden

Profiteer van service en onderhoud bij een officiële merkdealer.
Private Lease gemak

Controle over je uitgaven

Rijd voor een vast bedrag per maand en houd je spaargeld op de bank.
private lease nieuw

Jij kiest jouw auto

Bepaal zelf hoe je auto er uit moet zien en welke opties je wilt.
Private Lease vrijheid

Geniet van de vrijheid

Voel je iedere dag opnieuw vrij om te gaan en staan waar jij wilt.

Maak de beste keuze

Een leaseauto kies je voor een jaar tot enkele jaren. Kies daarom de auto die bij jou past.  Met de private lease vergelijker van Auto Abonnement weet je zeker dat je de beste auto kiest voor de beste leaseprijs. Eén auto bekijken op je telefoon en een ander op je laptop: vergelijken in verschillende schermen is niet handig, dus lost Auto Abonnement dit voor je op met de private lease vergelijker waarmee je wel 9 modellen op één plek met elkaar vergelijkt. Vergelijk nu, en kom er niet tijdens je contract pas achter dat je liever een andere auto had willen rijden.

 

Transparantie in specificaties en mogelijkheden

Wat vind jij belangrijk aan een private lease auto? Elektrische ramen voor en achter? Extra pk's? Met één klik zet je de auto's die jij interessant vindt naast elkaar. Of het nu een Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA is. Het is zonde om urenlang met spreadsheets aan de slag te gaan als je jouw 4 favoriete merken in een paar kliks naast elkaar kunt zetten. Zet de private lease vergelijker in als handige tool om jouw droomauto te kiezen!