AutoAbonnement.nl geeft richting aan mobiliteit

Over Auto Abonnement

Een initiatief van Volkswagen Pon Financial Services

Over Auto Abonnement

Door de veranderende vraag naar mobiliteit bij grotere organisaties is in 2012 Auto Abonnement ontstaan. Met de komst van Auto Abonnement werd het mogelijk om aan werknemers collectief private lease aan te bieden en zijn wij als één van de eersten in Nederland gestart met de verkoop van private lease. Naast particulieren, bieden wij ons product ook aan zzp’ers.
Ondertussen is de private-leasemarkt enorm gegroeid naar ruim 231.000* private-leaserijders.

 

Volkswagen Pon Financial Services

Auto Abonnement is een onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services B.V. Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture tussen Pon Holdings B.V. en Volkswagen Financial Services AG en is één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland.

Volkswagen Financial Services AG heeft wereldwijd meer dan 16.500 werknemers en is actief in 47 landen. Pon heeft wereldwijd ook ruim 16.500 werknemers en is actief in 85 landen.
Met Pon als importeur en Volkswagen Financial Services AG als moederbedrijf, is Volkswagen Pon Financial Services B.V. onderdeel van twee sterke organisaties gericht op mobiliteit.

 

Jarenlange ervaring in financiële dienstverlening voor mobiliteit

Door onze jarenlange kennis en ervaring in financiële diensten binnen de automotive (financieren, verzekeren en leasen), kunnen wij onze klanten betaalbare en betrouwbare mobiliteit aanbieden.

Met Auto Abonnement ligt de focus voornamelijk op de leaseproducten voor particuliere klanten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de juiste financiële keuze maken en bieden daarom onze private-leaseproducten aan onder het Keurmerk Private Lease.

 

Groot dealernetwerk

Om zo optimaal mogelijk aan te sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten, hebben wij een sterke samenwerking met ons dealernetwerk. Hierdoor kun je altijd bij een betrouwbare dealer in de buurt terecht.

 

Wij werken vanuit verschillende labels die verbonden zijn aan verschillende merken, geïmporteerd door Pon. Deze labels zijn:

      Volkswagen Financial Services

      Audi Financial Services

      SEAT Financial Services

       ŠKODA Financial Services

      CUPRA Financial Services

Als klant van Auto Abonnement ontvang je bij ons alle informatie vanuit het label dat aansluit bij het automerk waarin je rijdt. Rij je in een Volkswagen? Dan ontvang je informatie en facturen vanuit Volkswagen Financial Services.


* bron: https://www.vna-lease.nl/cijfers-en-feiten/private-lease-in-cijfers-2021

Algemene contactgegevens

AutoAbonnement.nl geeft richting aan mobiliteit
Meer over AutoAbonnement.nl
Wie wij zijn uitgelegd