Private lease bij AutoAbonnement.nl kies voor zekerheid
  • Private lease via de officiële dealer.
  • Vast bedrag per maand.
  • Geen borg of aanbetaling.
  • Standaard met all-risk dekking.
  • Geen financieel risico bij onverwachte tegenvallers**.
Private lease met korting
Vraag een offerte aan in de shop en de dealer verrekent ter plekke de korting voor je.

Op dit moment werkt de collectiefcode niet. Vraag een offerte aan voor een private leaseauto en geef je code door wanneer je bij de dealer bent. Hij berekent de definitieve leaseprijs, inclusief € 10,- korting en een gratis verlaagd eigen risico van € 500,- naar € 125,-.

Met de VWPFS Private Leaseregeling bieden we je een speciale autoregeling. Voortaan rij je tegen een aantrekkelijk tarief en met een contract van twee, drie of vier jaar in een gloednieuwe Volkswagen, ŠKODA, SEAT of Audi. De keuze is aan jou.

De private leaseregeling geldt voor medewerkers met een arbeidsovereenkomst bij een van de VWPFS werkmaatschappijen. De private leaseregeling mag worden aangevraagd na afloop van de proeftijd. Interesse? Vul in de shop de collectieve code in en profiteer van nieuw rijden met korting. Nog geen collectief code? Deze is te vinden in het arbeidsvoorwaardenregelement, en in de documenten 'Regeling Private Lease voor Medewerkers' en 'Aanvraagprocedure Private Lease voor Medewerkers', beiden te vinden op HR Kompas.

Let op: De tarieven in de shop houden nog geen rekening met eventuele KEP korting of het inwisselen van vakantiedagen. Jouw tarief geheel berekenen? Lees dan verder wat je moet doen op HR Kompas (documenten 'Regeling Private Lease voor Medewerkers' en 'Aanvraagprocedure Private Lease voor Medewerkers'). Vul daarna de beide formulieren onderaan deze pagina in.

Door de ondersteuning van VWPFS (het inleveren van vakantiedagen en Korting Eigen Product) kan de VWPFS Private Leaseregeling extra scherp worden aangeboden. Kortom, jij kunt als medewerker met flinke korting een nieuwe auto rijden. Dit brengt een groot aantal voordelen met zich mee:

  1. Altijd een vast maandbedrag
  2. Geen bijtelling
  3. Geen kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting
  4. Een optie op overname van de auto aan het einde van het contract is mogelijk
private lease auto uitzoeken
Calculeer jouw auto in de shop
Oriënteer je op een nieuwe auto in de shop, stel hem samen, vraag het Abonnement aan en ontvang een offerte van de dealer*
private lease contract samenstellen
Bereken jouw extra voordeel
Vul het leasetarief in op het eerste formulier en bereken jouw extra kortingen door inzet vakantiedagen en kortingsregeling. Vervolgens vul je het Kredietwaardigheidsformulier in.
kleur en opties selecteren
Dien je gegevens in
Dien de volgende gegevens in bij het HR ServiceCenter: Offerte van de dealer, formulier met de extra kortingen, formulier kredietwaardigheid met aanvullende stukken, kopie rijbewijs/ID kaart van de medewerker (en van zijn/haar partner, wanneer deze gebruik gaat maken van de auto), de loonstrook en een bankafschrift.

* De aanvraag kan alleen gedaan worden bij één van de vestigingen van onderstaande dealer bedrijven. Selecteer jouw dealer voorkeur bij het aanvragen van de private leaseauto. Dealers: Pon Dealer Groep, Muntstad, A-Point Groep, Wittebrug Autogroep, Century Autogroep, Wealer, Pouw Automotive, Auto Hoogenboom of Van den Udenhout.


Extra korting

Vul bijgaand formulier in en bekijk de extra kortingen die met deze VWPFS Private Leaseregeling mogelijk worden gemaakt. Deze kortingen verlagen de leaseprijs die genoemd is op de offerte. Bronnen van deze kortingen, zoals vermeld op de verklaring, zijn:

Betaling door middel van vakantiedagen

Je kunt maximaal vijf vrije dagen gebruiken als betaalmiddel. De waarde van deze dagen wordt berekend op basis van je maandsalaris, onder inhouding van loonbelasting en sociale premies. Voor parttimers kan het maximaal in te zetten vrije dagen lager zijn in verband met het wettelijke minimum aan op te nemen dagen.

Korting Eigen Producten (KEP)

Speciaal voor deze regeling stelt VWPFS een KEP ter beschikking. De hoogte van de KEP is 20% van de aanschafprijs, met een maximum van €500,- per kalenderjaar.

Om een indicatieve berekening te maken van je maandbedrag inclusief kortingen, moet je op de eerste regel van het formulier 'Bereken jouw extra korting' het leasebedrag (inclusief BTW) invullen zoals dit op de offerte staat. Volg daarna de instructies op het formulier en bereken je leasetarief inclusief de kortingen.

Op je salarisstrook wordt het 'bruto' leasebedrag ingehouden; de extra kortingen zie je ook vermeld op de strook. HR&F Servicedesk kan je eventueel ook helpen bij het invullen. Bovendien controleren zij of het saldo vakantiedagen voldoende is. Deze regeling geldt niet voor alle bedrijven. Neem contact op met HR&F Servicedesk voor meer informatie.

Formulier: Bereken jouw extra kortingKredietwaardigheid en aanvraag afronden

Het tweede formulier is de Verklaring Kredietwaardigheid. Vul dit formulier zo volledig mogelijk en naar waarheid in. Print het vervolgens uit en onderteken het.

Met de documenten naar HR&F Servicedesk

De benodigde documenten (de offerte, beide formulieren en de aanvullende documentatie) lever je via het HR Kompas in bij HR&F Servicedesk. In het document 'Aanvraagprocedure Private Lease voor Medewerkers' op HR Kompas staat hoe dit in zijn werk gaat. Op de HRM-afdeling wordt alles gecontroleerd. Op de afdeling Acceptatie vindt de kredietacceptatie plaats. Wanneer de acceptatie akkoord is bevonden, wordt de leaseovereenkomst opgesteld en per e-mail verzonden. Nadat de stukken correct getekend retour zijn ontvangen, wordt de auto besteld bij de dealer en wordt deze ook door de dealer aan je afgeleverd.

Formulier: Kredietwaardigheid