Private lease bij AutoAbonnement.nl
  • Private lease via de officiële dealer.
  • Vast bedrag per maand.
  • Geen borg of aanbetaling.
  • Standaard met all-risk dekking.
  • Zelf je droomauto samenstellen.
Collectiviteit

Met de Pon Privé Leaseregeling bieden we je een speciale autoregeling. Voortaan rij je tegen aantrekkelijk tarief en met een contract van twee, drie of vier jaar in een gloednieuwe Volkswagen, ŠKODA, SEAT of Audi. De keuze is aan jou. Bekijk in MyHR onder “Regelingen” de spelregels en of deze regeling ook voor jou geldt.

Interesse?

Stap 1: Maak een offerte

Vraag de collectiviteitscode aan bij jouw HR afdeling. Vul deze code in in het bovenstaande veld en geef:

Het aantal kilometers per jaar aan.
De looptijd van de leaseovereenkomst aan.

Klik vervolgens op “Samenstellen” onder de gewenste auto om de verschillende opties te bekijken.

pon logo

Heb je een keuze gemaakt? Klik op “Deze auto samenstellen”. Je kan de auto vervolgens personaliseren, klik op “Kies deze uitvoering” om naar de volgende stap te gaan. In de laatste stap klik je op “Abonnement aanvragen” om de leaseovereenkomst aan te vragen.

Selecteer de dealer waar jij de leaseauto wilt laten afleveren. De keuze kan gemaakt worden uit de dealers: Pon Dealer Groep, Muntstad, A-point Groep, Century Autogroep, Auto Hoogenboom, Van den Udenhout, Wealer en Auto Arena.

De tarieven in de shop houden nog geen rekening met eventuele kortingen door middel van inzet vakantiedagen en/ of aanvullende personeelskortingsregelingen.

Het is mogelijk om het leasetarief maandelijks te verlagen door middel van:

de inzet van vakantiedagen

Je kunt maximaal vijf bovenwettelijke vakantie dagen gebruiken als betaalmiddel. De waarde van deze dagen wordt berekend op basis van je maandsalaris, onder inhouding van loonbelasting en sociale premies. Voor parttimers geldt bovenstaande naar rato van het dienstverband. 

een extra personeelskortingsregeling binnen de organisatie

Diverse Pon-organisaties bieden een extra personeelskorting aan voor medewerkers. Ben je benieuwd of dat de personeelskorting voor jou van toepassing is? Kijk dan in MyHR onder “Regelingen” of neem contact op met het HR ServiceCenter.

de inzet van de sponsorbijdrage

Diverse Pon-organisaties bieden medewerkers zonder auto van de zaak ook een sponsorbijdrage van € 29,- netto per maand. Ben je benieuwd of dat de sponsorbijdrage voor jou van toepassing is? Kijk dan in MyHR onder “Regelingen” – “Pon Privé Lease” of neem contact op met het HR ServiceCenter.


Stap 2: Bereken jouw extra korting

Als je de offerte hebt, klik je op de button “Formulier: Bereken jouw extra korting” om een indicatieve berekening te maken van jouw maandbedrag inclusief kortingen. Vul in de eerste regel van dit formulier het leasebedrag (inclusief BTW) in, zoals dit op de offerte staat. Volg daarna de instructies op het formulier en bereken je leasetarief inclusief de kortingen.

Formulier: Bereken jouw extra korting

Stap 3: Kredietwaardigheid controleren

Naast de offerte, het formulier “Bereken je voordeeltarief” dient ook de verklaring kredietwaardigheid ingevuld te worden. Klik op de button “Formulier: Kredietwaardigheid” en vul het formulier volledig en naar waarheid in. Print deze uit en onderteken het formulier.

Formulier: Kredietwaardigheid

Stap 4: De aanvraag insturen

Stuur:

• de offerte;
• het formulier “Bereken je voordeeltarief”;
• de ondergetekende verklaring kredietwaardigheid;
• een kopie van geldig rijbewijs waarvan de foto en het BSN-nummer onherkenbaar zijn.*
• een kopie bankafschrift (max. 3 maanden oud) waar de woonlasten op vermeld staan. De n.a.w. gegevens moeten duidelijk zichtbaar zijn, zonder doorhalingen.
• een kopie loonstrook (max. 3 maanden oud).

private lease auto

* Wijziging in de aanlevering van documenten Private Lease
Het Keurmerk Private Lease stelt het verplicht om het BSN-nummer en de pasfoto op kopieën van officiële documenten onherkenbaar te maken. Dit geldt voor alle klanten die een Private Lease contract aanvragen, dus óók voor aanvragen van het eigen personeel!
De nieuwe regeling gaat in vanaf 1 november 2017. Vanaf dit moment mogen wij dan ook geen aanvragen meer in behandeling nemen wanneer het BSN-nummer en de pasfoto niet zijn afgeschermd. Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease en is verplicht te voldoen aan de gestelde richtlijnen.

Zo werkt het:

  1. Maak het BSN-nummer onleesbaar (ook in de cijferreeks onderaan);*
  2. Maak de pasfoto onherkenbaar;*
  3. Schrijf in de kopie dat het om een kopie gaat;
  4. Schrijf in de kopie voor welke instantie of welk product de kopie is bedoeld;
  5. Schrijf in de kopie de datum waarop de kopie is afgegeven.


• indien gescheiden of gehuwd onder huwelijkse voorwaarden:
- kopie van het echtscheidingsconvenant (ondertekend).
- kopie van de akte waarin de huwelijkse voorwaarden wordt bevestigd.
• indien getrouwd of samenwonend, voor de partner:
- kopie van geldig rijbewijs waarvan de foto en het BSN-nummer onherkenbaar zijn.
- kopie loonstrook (max. 3 maanden oud).
• indien de partner een eigen bedrijf heeft:  
- indien eenmanszaak/VOF/maatschap: Kopie aangifte inkomsten belasting van het laatste boekjaar.
- indien BV: Kopie jaarrekening van het laatste boekjaar en loonstrook (max. 3 maanden oud).

naar het HR ServiceCenter via hrservicecenter@pon.com. Het HR ServiceCenter controleert de formulieren en stuurt deze na akkoord door naar Volkswagen Pon Financial Services voor de kredietacceptatie. Wanneer de acceptatie akkoord is, wordt de leaseovereenkomst opgesteld en per post verzonden naar je privé adres. 

Nadat de stukken correct getekend retour zijn ontvangen door Volkswagen Pon Financial Services, wordt de auto besteld bij de dealer en aan je afgeleverd.

Het leasebedrag wordt maandelijks op de eerste van de maand door Volkswagen Pon Financial Services rechtstreeks bij jou geïncasseerd.

De inzet van verlof en eventuele bedrijfskortingsregelingen om het leasebedrag te verlagen, worden verrekend met het salaris en vind je maandelijks terug op de loonstrook. 

Kortom

Door de ondersteuning van Pon (het inleveren van vakantiedagen, eventuele kortingsregelingen en eventuele sponsorbijdrage) kan de Pon Privé Leaseregeling extra scherp worden aangeboden. Jij kunt als medewerker met flinke korting een nieuwe auto rijden. Dit brengt een groot aantal voordelen met zich mee: 
1. Altijd een vast maandbedrag.
2. Geen bijtelling.
3. Geen kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting.
4. Geen zorgen over de financiële gevolgen bij onvrijwillige werkloosheid of overlijden.
5. Een optie op overname van de auto aan het einde van het contract is mogelijk. 

private lease auto uitzoeken
Calculeer jouw auto in de shop
Vul de collectief code in het veld hierboven in, stel de auto samen, vraag het Abonnement aan en ontvang een offerte van de dealer*
private lease contract samenstellen
Bereken jouw extra voordeel
Vul het leasetarief in op het eerste formulier en bereken jouw extra kortingen door inzet vakantiedagen en kortingsregeling. Vervolgens vul je het Kredietwaardigheidsformulier in.
kleur en opties selecteren
Dien je gegevens in
Dien de volgende gegevens in bij het HR ServiceCenter: Offerte van de dealer, formulier met de extra kortingen, formulier kredietwaardigheid met aanvullende stukken, kopie rijbewijs/ID kaart van de medewerker (en van zijn/haar partner, wanneer deze gebruik gaat maken van de auto), de loonstrook en een bankafschrift.

* De aanvraag kan alleen gedaan worden bij één van de vestigingen van onderstaande dealer bedrijven. Selecteer jouw dealer voorkeur bij het aanvragen van de private leaseauto. De keuze kan gemaakt worden uit de dealers: Pon Dealer Groep, Muntstad, A-point Groep, Century Autogroep, Auto Hoogenboom, van den Udenhout, Wealer en Auto Arena.