Private lease bij AutoAbonnement.nl
  • Private lease via de officiële dealer.
  • Vast bedrag per maand.
  • Geen borg of aanbetaling.
  • Standaard met all-risk dekking.
  • Zelf je droomauto samenstellen.
Collectiviteit

Met de Pon Privé Leaseregeling bieden we je een speciale autoregeling. Voortaan rij je tegen aantrekkelijk tarief en met een contract van twee, drie of vier jaar in een gloednieuwe Volkswagen, ŠKODA, SEAT of Audi. De keuze is aan jou. Interesse?

Stap 1: Maak een offerte

Vraag de collectiviteitscode aan bij jouw HR afdeling. Vul deze code in in het bovenstaande veld en geef:

Het aantal kilometers per jaar aan.
De looptijd van de leaseovereenkomst aan.

Klik vervolgens op “Samenstellen” onder de gewenste auto om de verschillende opties te bekijken.

pon logo

Heb je een keuze gemaakt? Klik op “Deze auto samenstellen”. Je kan de auto vervolgens personaliseren, klik op “Kies deze uitvoering” om naar de volgende stap te gaan. In de laatste stap klik je op “Abonnement aanvragen” om de leaseovereenkomst aan te vragen.

Selecteer de dealer waar jij de leaseauto wilt laten afleveren. De keuze kan gemaakt worden uit de dealers: Pon Dealer Groep, Muntstad, A-Point Groep, Wittebrug Autogroep, Century Autogroep, Wealer, Pouw Automotive, Auto Hoogenboom of Van den Udenhout.

De tarieven in de shop houden nog geen rekening met eventuele kortingen door middel van inzet vakantiedagen en/ of aanvullende personeelskortingsregelingen.

Het is mogelijk om het leasetarief maandelijks te verlagen door middel van:

de inzet van vakantiedagen*
• KEP (conform KEP regeling)
Sponsorbijdrage 50 euro bruto (indien je een auto van de zaak tot je beschikking hebt en daarmee privé rijdt, dan geldt deze bijdrage niet)

* Je kunt maximaal vijf bovenwettelijke vakantie dagen gebruiken als betaalmiddel. De waarde van deze dagen wordt berekend op basis van je maandsalaris, onder inhouding van loonbelasting en sociale premies. Voor parttimers kan bovenstaande naar rato van het dienstverband gelden. 


Stap 2: Bereken jouw extra korting

Als je de offerte hebt, klik je op de button “Formulier: Bereken jouw extra korting” om een indicatieve berekening te maken van jouw maandbedrag inclusief kortingen. Vul in de eerste regel van dit formulier het leasebedrag (inclusief BTW) in, zoals dit op de offerte staat. Volg daarna de instructies op het formulier en bereken je leasetarief inclusief de kortingen. Uurloon = bruto uurloon wat vermeld staat op je loonstrook + 8% (vakantiegeld). Klik op "genereer PDF", print het formulier uit en onderteken dit formulier. 

Formulier: Bereken jouw extra korting

Stap 3: Kredietwaardigheid controleren

Naast de offerte, het formulier “Bereken je voordeeltarief” dient ook de verklaring kredietwaardigheid ingevuld te worden. Klik op de button “Formulier: Kredietwaardigheid” en vul het formulier volledig en naar waarheid in. Print deze uit en onderteken het formulier.

Formulier: Kredietwaardigheid

Stap 4: De aanvraag insturen

Stuur onderstaande documenten naar jouw HR afdeling. De HR afdeling controleert 
de formulieren en stuurt deze na akkoord door naar Volkswagen Pon Financial Services voor de kredietacceptatie. Wanneer de acceptatie akkoord is, wordt de leaseovereenkomst opgesteld en per post verzonden naar je privé adres.

de offerte;
het formulier “Bereken je voordeeltarief”;
de ondergetekende verklaring kredietwaardigheid (*);
een kopie van geldig rijbewijs waarvan de foto en het BSN-nummer onherkenbaar zijn (*);
een kopie bankafschrift (max. 3 maanden oud) waar de woonlasten op vermeld staan (indien samenwonend; alleen voor eerste contractant). De n.a.w. gegevens moeten duidelijk zichtbaar zijn, zonder doorhalingen;
een kopie loonstrook (max. 3 maanden oud) (*).

private lease auto

(*)Indien er ook sprake is van een tweede contractant (bijv. partner) dan dient dit document ook voor deze persoon aangeleverd te worden.

Aanlevering van documenten Private Lease

Het Keurmerk Private Lease stelt het verplicht om het BSN en de pasfoto op kopieën van officiële documenten onherkenbaar te maken. 
Wij mogen dan ook geen aanvragen meer in behandeling nemen wanneer het BSN en de pasfoto niet zijn afgeschermd. Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease en is verplicht te voldoen aan de gestelde richtlijnen.

Het document aanpassen
Met de handige KopieID app kun je alles in één keer doen! Je maakt een kopie van het rijbewijs waarbij de identiteitsgegevens die wij niet nodig hebben of niet mogen verwerken, worden doorgestreept. Daarnaast wordt er met de app een watermerk in de kopie geplaatst waarin het doel en de datum van de kopie komen te staan. Dan weet u meteen waarvoor en wanneer het gebruikt is.
Je kunt de KopieID app downloaden in de Apple App Store, Google Play Store of Windows Phone.

De app niet downloaden? Zo kan het ook:
1. Maak het BSN onleesbaar (ook in de cijferreeks onderaan);*
2. Maak de pasfoto onherkenbaar;*
3. Schrijf in de kopie dat het om een kopie gaat;
4. Schrijf in de kopie voor welke instantie of welk product de kopie is bedoeld;
5. Schrijf in de kopie de datum waarop de kopie is afgegeven.
 
Nadat de stukken correct getekend retour zijn ontvangen door Volkswagen Pon Financial Services, wordt de auto besteld bij de dealer en aan je afgeleverd.
Op jouw salarisstrook wordt het leasebedrag maandelijks ingehouden en de eventuele extra kortingen uitbetaald. 

Kortom

Door de ondersteuning van Pon (het inleveren van vakantiedagen, eventuele kortingsregelingen en eventuele sponsorbijdrage) kan de Pon Privé Leaseregeling extra scherp worden aangeboden. Jij kunt als medewerker met flinke korting een nieuwe auto rijden. Dit brengt een groot aantal voordelen met zich mee: 
1. Altijd een vast maandbedrag.
2. Geen bijtelling.
3. Geen kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting.
4. Geen zorgen over de financiële gevolgen bij onvrijwillige werkloosheid of overlijden.
5. Een optie op overname van de auto aan het einde van het contract is mogelijk. 

private lease auto uitzoeken
Calculeer jouw auto in de shop
Vul de collectief code in het veld hierboven in, stel de auto samen, vraag het Abonnement aan en ontvang een offerte van de dealer*
private lease contract samenstellen
Bereken jouw extra voordeel
Vul het leasetarief in op het eerste formulier en bereken jouw extra kortingen door inzet vakantiedagen en kortingsregeling. Vervolgens vul je het Kredietwaardigheidsformulier in.
kleur en opties selecteren
Dien je gegevens in
Dien de volgende gegevens in bij het HR ServiceCenter: Offerte van de dealer, formulier met de extra kortingen, formulier kredietwaardigheid met aanvullende stukken, kopie rijbewijs/ID kaart van de medewerker (en van zijn/haar partner, wanneer deze gebruik gaat maken van de auto), de loonstrook en een bankafschrift.

* De aanvraag kan alleen gedaan worden bij één van de vestigingen van onderstaande dealer bedrijven. Selecteer jouw dealer voorkeur bij het aanvragen van de private leaseauto. Dealers: Pon Dealer Groep, Muntstad, A-Point Groep, Wittebrug Autogroep, Century Autogroep, Wealer, Pouw Automotive, Auto Hoogenboom of Van den Udenhout.