Collectiviteitskorting op private lease
Wat een geluk; jouw werkgever is aangesloten bij het Collectief Auto Abonnement. Kom erachter wat dit inhoudt en hoe je een private lease auto met korting bestelt.
 • € 10 korting per maand op private lease
 • Verlaagd eigen risico: € 125 in plaats van € 500
 • Geen financiële gevolgen bij volledige arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden

Gefelicteerd! Omdat jouw werkgever is aangesloten bij Collectief Auto Abonnement, profiteer je van een exclusieve korting op private lease. Zo ontvang je € 10 korting op de maandelijkse abonnementskosten* én heb je een verlaagd eigen risico van € 125 (in plaats van € 500).

Hierdoor is private lease een zeer interessante invulling van jouw mobiliteitsbudget. Dus heb je geen leaseauto van de zaak of heb je een tijdelijk arbeidscontract, maar heb je wel behoefte aan een tweede auto? Dan is het Collectief Auto Abonnement een aantrekkelijke oplossing.

Met private lease via Auto Abonnement rijd je voor een overzichtelijk, vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA. Kosten als wegenbelasting, een all risk verzekering, internationale pechhulp en reparatie en onderhoud bij de merkdealer zijn in dit maandbedrag inbegrepen. Het enige wat je zelf moet regelen is de brandstof.

De voordelen van private lease

 • Alle kosten in één vast bedrag per maand.

 • Altijd dichtbij: service vanuit de merkdealer.

 • Eerlijk is eerlijk: geld terug bij minder kilometers.

 • Mogelijkheid om aan het eind van het contract de auto over te nemen.

 • Je kiest een gloednieuwe auto in de kleur en met de opties die jij wenst.

 • Je betaalt geen bijtelling.

 • Je betaalt geen borg, aanbetaling of slotsom.

 • Onderhoud en de reparatie van schade laat je aan de merkdealer over.

 • Wij regelen vervangend vervoer als je langer dan 24 uur pech hebt.

 • Bij een inkomensachteruitgang door arbeidsongeschiktheid, onvrijwillige werkloosheid of een echtscheiding kan het contract kosteloos worden opgezegd.

 • Je least veilig, verantwoord en vertrouwd want wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

Hoe vraag je een private lease auto aan met korting?

1. Oriënteer je op een private lease auto in de Auto Abonnement shop.

Bekijk welke auto in de shop het beste past bij jouw wensen. Op de prijzen die je in de shop ziet staan, is de korting nog niet verrekend. Dit wordt later door de dealer in de showroom gedaan.

2. Je vraagt een offerte aan

Heb je een passende private leaseauto gevonden? Doorloop dan de stappen in de shop en vraag vrijblijvend een offerte aan. De offerte wordt doorgestuurd naar de gekozen merkdealer bij jou in de buurt.

3. De dealer neemt contact met je op

Na het aanvragen van de offerte neemt de dealer contact met je op om een afspraak in te plannen. Bij die afspraak geef je aan dat je een collectiefcode vanuit jouw werkgever hebt. De dealer verrekent dan de € 10 korting én het gratis verlaagd eigen risico met de prijs op de offerte.

Weet je de collectief kortingscode van jouw werkgever niet? Deze kun je opvragen bij de HR-manager, wagenparkbeheerder of werkgever.

Private lease met korting
Vraag een offerte aan in de shop en de dealer verrekent ter plekke de korting voor je.

Op dit moment werkt de collectiefcode niet. Vraag een offerte aan voor een private leaseauto en geef je code door wanneer je bij de dealer zit. Hij berekent de definitieve leaseprijs, inclusief € 10,- korting en een gratis verlaagd eigen risico van € 500,- naar € 125,-.

Private lease met korting in 3 stappen

private lease auto uitzoeken
Stel jouw auto samen
In de private lease shop kies je een merk, model en het aantal kilometers dat je jaarlijks denkt te rijden. De dealer verrekent later de korting voor je.
private lease contract samenstellen
Vraag een offerte aan
Doorloop de stappen in de shop en vraag een offerte aan.
kleur en opties selecteren
Maak een afspraak bij de dealer
De dichtsbijzijnde merkdealer plant een afspraak met je in en stelt het contract op.

* De collectiviteitskorting wordt verrekend over het originele private lease bedrag en is niet geldig bovenop een eventueel actietarief.