Ontdek alle voordelen van AutoAbonnement.nl
  • Private lease via de officiële merkdealer van Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA.
  • Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease
  • Leasecontract met duidelijke en eerlijke algemene voowaarden
  • Door 25.000 voorgaande klanten beoordeeld met een 8,5!

Waarom private leasen via AutoAbonnement.nl?

AutoAbonnement.nl heeft 25.000 private lease rijders de weg op geholpen met een klanttevredenheid van gemiddeld een 8,5! Hier zijn wij als leasemaatschappij ontzettend trots op. Met het groeiende private lease aanbod wordt het kiezen van een leasemaatschappij steeds lastiger. Kies je voor een private lease auto via AutoAbonnement.nl, dan profiteer je van de services via de officiële dealer en ben je gegarandeerd van een goed product door onze algemene voorwaarden. Benieuwd wat dit voor jou betekend? Lees dan snel verder en wie weet stap jij binnenkort ook in één van onze private lease auto's. 

Alles via de officiële merkdealer

Bij AutoAbonnement.nl als leasemaatschappij waarbij alle services worden ondergebracht bij de officiële merkdealer van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA. Hierdoor is het bij AutoAbonnement.nl mogelijk jouw ultieme droomauto samen te stellen en te rijden, en zorgen we voor de beste kwaliteit en service voor jou private lease auto.
Auto samenstellen auto abonnement

Zelf je droomauto samenstellen

Iedereen heeft andere wensen en behoeften waar een auto aan moet voldoen, daarom is het zelf samenstellen van een auto voor velen een ideale uitkomst. Wat niet iedereen weet is dat dit met private lease via Auto AutoAbonnement.nl ook mogelijk is! De kleur van je lak, de stof van je bekleding, of misschien wel 18" lichtmetalen velgen. Bij AutoAbonnement.nl zorgen we ervoor dat jij voor een vast bedrag per maand in jouw droomauto kunt rijden.
auto abonnement private lease

Je droomauto rijden zonder zorgen

Bij AutoAbonnement.nl ontzorgen we je van alle bijzaken van het auto rijden door de voordelen van private lease. Benieuwd naar wat beter bij jou past lees dan verder over kopen of leasen. Over onderhoudskosten, verzekeringen of belastingen hoef je je geen zorgen te maken. Je onderhoud wordt gedaan door een merkdealer bij jou in de buurt en alle kosten, behalve je brandstof, zijn inbegrepen. Zo laten we je zorgeloos in je droomauto rijden.

Algemene voorwaarden

Bij AutoAbonnement.nl worden alle services gedurende je leasecontract verzorgd door de officiële merkdealer van Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA. Hierdoor is het bij AutoAbonnement.nl mogelijk jouw ultieme droomauto samen te stellen en te rijden, en zorgen we voor de beste kwaliteit en service voor jou private lease auto.
algemene voorwaarden auto abonnement private lease

Onze Algemene Voorwaarden

Private lease bestaat, naast je leaseauto, uit services aangeboden door je leasemaatschappij. Deze services staan vastgelegd in de algemene voorwaarden van je leasecontract en verschillen per aanbieder. In tegenstelling tot veel andere leasemaatschapijen kun je bij AutoAbonnement.nl kun je bijvoorbeeld kosteloos je leasecontract opzeggen bij werkloosheid, en ben je standaard verzekerd voor inzittenden. Meer weten? Wij leggen het verschil voor je uit.
keurmerk private lease algemene voorwaarden auto abonnement

Het Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease is een kwaliteitskeurmerk waarbij de algemene voorwaarden van de leasemaatschappij tot stand zijn gekomen in samenwerking met de consumentenbond. Op deze manier weet je als klant dat je veilig, verantwoord en vertrouwd een auto kunt leasen met de 5 zekerheden van het keurmerk. Benieuwd naar deze 5 zekerheden van Het Keurmerk Private Lease? Lees dan meer over Het Keurmerk Private Lease.

Meer over Private Lease

Private Lease gemak
Financieel inzicht
Rijd voor een vast bedrag per maand en houd je spaargeld op de bank.
private lease nieuw
Jij kiest jouw droomauto
Bepaal zelf hoe je auto er uit moet zien en welke opties je wilt.
Private Lease vrijheid
Geniet van de vrijheid
Voel je iedere dag opnieuw vrij om te gaan en staan waar jij wilt.
Veelgestelde vragen faq private lease auto abonnement
Private Lease Tips
Bekijk de AutoAbonnement.nl helpt rubriek voor onze private lease tips.

Populaire modellen