Stadsauto private leasen

Wat maakt een goede stadsauto voor private lease?
  • De beste stadsauto's uitgelicht

Jij bent op zoek naar de ideale stadsauto om te private leasen. Wij hebben precies de auto die jij zoekt! Bij Auto Abonnement is het aanbod van kleine en wendbare stadsauto’s namelijk groot! We hebben de ideale opties van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA overzichtelijk bij elkaar staan zodat je ze makkelijk kan vergelijken en zo snel mogelijk door de stad kan manoeuvreren in jouw nieuwe private lease! Bekijk de uitgelichte modellen hieronder!

De Volkswagen up!

De Volkswagen up! is voor veel mensen de auto waar ze direct aan denken bij het woord ‘stadsauto’, en dat is terecht! De Volkswagen up! is namelijk een stadsauto in hart en nieren. Hoewel de kleinste auto van Volkswagen compactheid uitstraalt heeft hij verrassend veel te bieden buiten het klein zijn. We vertellen je graag wat dat allemaal is!

De Volkswagen up! is uiteraard klein en dat zorgt ervoor dat je met jouw up! ontzettend wendbaar bent in de kleine ruimtes. Elke parkeerplek zou een optie moeten zijn en smalle straatjes in Amsterdam of Utrecht vormen geen bedreiging voor de Volkswagen up!

De Volkswagen up! is naast compact dus ook volledig naar wens samen te stellen waardoor de kleine Volkswagen bijzonder comfortabel en luxe op de weg komt te staan! Je hebt sowieso plek voor 4 personen en door bijvoorbeeld te kiezen voor een hip multimedia systeem geniet je gemakkelijk met je vriendengroep van de leukste nummers of radiostations. De Volkswagen up! is bij Auto Abonnement standaard uitgerust met een start-stopsysteem, City Emergency Braking, en de grootste bagageruimte in de compacte klasse!

De Volkswagen up! maakt door dit alles het leven in de stad een stuk prettiger maar laat je vrij om ook buiten de bebouwde kommen van Nederland op pad te gaan!

Bekijk de up! in de Auto Abonnement shop.

volkswagen up private lease stadsauto
seat mii private lease stadsauto

De SEAT Mii

De SEAT Mii is een hippe stadsauto die voordelig te private leasen is bij Auto Abonnement. SEAT staat inmiddels al een tijdje bekend om de wat hippere modellen en de jonge uitstraling en dat is vrijwel geheel te danken aan de wortels van het bedrijf in Barcelona. De SEAT Mii is dus ontworpen door mensen die zelf door de stad moeten manoeuvreren en dat komt deze hippe stadsauto alleen maar ten goede!

De SEAT Mii is dus een auto die zorgt voor een stukje gemak en rust in het stadsleven dat soms druk kan zijn. Het gemak zit hem in de kleine dingen zoals de compacte bouw van de auto die het mogelijk maakt om gemakkelijk door de stad te bewegen maar ook in het feit dat de SEAT Mii 5-deurs is. Dit maakt het makkelijk om in- en uit- te stappen.

De SEAT Mii is naast hip en handig ook nog eens zuinig! De Mii verbruikt namelijk 4.1 liter op 100km. Het standaard ingebouwde start-stop systeem helpt naast de zuinige motor ook nog een stukje mee. In de SEAT Mii zit ook nog een remenergie terugwinsysteem die helpt om jouw ritjes en ritten nog zuiniger te maken!

Stel de Mii samen in de Auto Abonnement shop.

De SKODA CITIGO

De SKODA CITIGO is een compacte 5-deurs stadsauto. De kleinste auto die SKODA maakt is een veilige, duurzame en betrouwbare stadsauto om te overwegen. De CITIGO is standaard uitgerust met innovatieve veiligheidssystemen zoals airbags voor, bij het hoofd en zij airbags. Het City Safe Drive System scant obstakels die zich op minder dan 10 meter voor de auto bevinden. De auto stopt wanneer hij doorheeft dat je als bestuurder niet reageert. Dit systeem wordt geactiveerd bij een snelheid lager dan 30 km/h.

De SKODA CITIGO helpt je als bestuurder dus gemakkelijk en veilig door de stad te bewegen en biedt je naast een stukje rust ook nog een stuk gemak! De SKODA CITIGO heeft namelijk een bagageruimte van 250 liter en 959 liter wanneer je de achterbank inklapt!

Ook deze stadsauto heeft genoeg redenen om jouw stadsauto private lease te worden! Bij Auto Abonnement is hij standaard uitgerust met elektrische ramen voor, hill hold control en getint glas! We hebben ook uitvoeringen die uitgebreider zijn en nog persoonlijker kunnen worden als je deze samen stelt bij de dealer!

Bekijk de Citigo in de Auto Abonnement shop.

skoda citigo private lease stadsauto
audi a1 private lease stadsauto

De Audi A1 Sportback

De Audi A1 Sportback is de modernste, stoerste en sportiefste optie die we je als Auto Abonnement kunnen bieden. Hij is standaard uitgerust met een zuinige motor, exceptionele luxe voor zijn klasse en een sportieve en hippe look.

Deze stadsauto heeft alles wat een stadsauto nodig heeft maar biedt je eigenlijk hetzelfde als een hatchback of ander model. Het is het totale plaatje, dit komt doordat hij standaard is uitgerust met warmte werend glas, Audi MMI Radio plus en lichtmetalen velgen. Je steelt gegarandeerd de show met de Audi A1 Sportback en je geniet toch van al het gemak dat je zoekt in een stadsauto!

Door het kiezen van een iets geavanceerdere versie van de Audi A1 Sportback geniet je van cruise control en bijvoorbeeld een smartphone interface. Dus wil je luxe, comfortabel en bovendien gemakkelijk door de stad bewegen dan is de Audi A1 Sportback jouw ideale private lease stadsauto!

Stel de A1 Sportback samen in de Auto Abonnement shop.