Volkswagen Private Lease bij Auto Abonnement

Private lease de Volkswagen up! of een van de andere Volkswagen modellen zorgeloos bij Auto Abonnement.

Populaire modellen *

Private Lease een Volkswagen bij Auto Abonnement

Een nieuwe auto uitzoeken, wie vindt dat nou niet leuk? Met private lease hoef je hier niet lang voor te sparen. Helemaal niet zelfs. Auto Abonnement heeft namelijk alle kosten voor een auto in één maandbedrag berekend, waardoor jij een gloednieuwe auto bij ons least voor een vast bedrag per maand. Inclusief onderhoud, wegenbelasting, all risk verzekering en internationale pechhulp. Kies voor een private lease contract van 1, 2 of 3 jaar en beslis na afloop van je private lease contract of je jouw Volkswagen wilt overnemen, een nieuwe private lease Volkswagen wilt uitzoeken of het private lease contract wilt beëindigen.

 

De voordelen van een Volkswagen private lease auto

Een nieuwe auto rijden zonder hiervoor een lange periode te hebben gespaard. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met private lease is het mogelijk. Voor een vast bedrag per maand kies jij via Auto Abonnement een nieuwe Volkswagen uit. Onderhoud en reparatie bij de merkdealer, vervangend vervoer na 24 uur, een all risk verzekering en wegenbelasting, het zit er allemaal bij in. Het enige wat jij zelf regelt is de brandstof.

Zie jij de voordelen van private lease ook al in? Al meer dan 18.000 private lease rijders kozen voor een private lease contract via Auto Abonnement. Private lease je via Auto Abonnement, dan ben je beschermd door het Keurmerk Private Lease en kan je voor onderhoud en reparatie terecht bij de merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA. Stel zelf jouw private lease auto samen in onze private lease shop. Maak een keuze uit een Volkswagen benzine uitvoering, een Volkswagen diesel uitvoering of een Volkswagen automaat. Zo kies je altijd voor een Volkswagen die bij jou past.

 

Private lease bied je financieel overzicht

Uit onderzoek van marktonderzoekinstituut GfK blijkt dat meer dan 85% van de Nederlandse autobezitters niet precies weet wat hij of zij kwijt is aan zijn of haar auto. Kosten voor bijvoorbeeld reparatie lopen door elkaar en zijn niet overzichtelijk. Met private lease heb je dit probleem niet. Je weet namelijk precies wat je maandelijks kwijt bent aan jouw Volkswagen. Auto Abonnement berekent namelijk één vast maandbedrag waarin alle kosten zijn verwerkt. Uitzondering hierop zijn de kosten voor benzine, boetes en het eigen risico bij eventuele schade.

 

De ideale Volkswagen private lease auto samenstellen

Het samenstellen van jouw Volkswagen Private Lease auto gaat heel gemakkelijk. Allereerst kies je voor het model Volkswagen die jou het meeste aanspreekt. Vervolgens kies je de gewenste looptijd, het aantal kilometers per jaar en vul je eventueel je collectiviteitskorting in. Collectiviteitskorting is een korting die je kunt krijgen wanneer je werkgever zich bij ons heeft aangemeld voor extra korting op private lease. Kies vervolgens de uitvoering. De meeste modellen zijn via Auto Abonnement te leasen in een basis-, extra- of luxe uitvoering. Kies vervolgens de gewenste kleur, eventuele extra opties en de hoogte van het eigen risico. Vraag een offerte aan en de dealer neemt zo snel mogelijk contact met je op!


De service van Auto Abonnement

Volle tevredenheid van onze klanten is ons streven. Momenteel worden wij door onze klanten beoordeeld met een 8,5 gemiddeld. Klanten hebben ons beoordeeld op de kwaliteit van de afhandeling van een vraag of probleem, de duidelijkheid van een factuur en klantgerichtheid. Met deze beoordeling zijn wij erg blij, al blijven wij ons inzetten om te verbeteren. Mocht je zelf een idee hebben hoe wij onze klantvriendelijkheid kunnen verbeteren, of heb je andere vragen of opmerkingen, laat dit ons dan alsjeblieft weten.

 

Volkswagen Passat, Touran en Tiguan private lease 

 


Een Volkswagen Passat private leasen? De Volkswagen Passat is momenteel nog niet te vinden in onze private lease shop, maar wél beschikbaar voor private lease. Neem contact op met jouw dichtsbijzijnde dealer voor een vrijblijvende offerte of afspraak. De Volkswagen Tiguan stel je samen via Auto Abonnement. Ook de Volkswagen Touran en de Volkswagen Golf Sportsfan stel je gemakkelijk samen in onze private lease shop.

Zit het model Volkswagen of de uitvoering niet tussen het private lease aanbod in onze shop? Wees dan niet getreurd, je kunt alle modellen uitvoeringen modellen private leasen via de Volkswagen dealer. De Volkswagen dealer zal een maandbedrag voor je calculeren. Private lease de Volkswagen Touareg of de Volkswagen Beetle via Auto Abonnement óf neem contact op met de Volkswagen dealer.

 

Private lease de elektrische Volkswagen e-Golf

e-golf private lease


De Volkswagen e-Golf private lease; de eerste 100% elektrische Golf.

De e-Golf is de nieuwe standaard voor elektrisch rijden. Opladen voor de deur, wegenbelastingvrij rijden op 100% groene stroom en met je smartphone checken hoe vol de accu is. Daarnaast is de e-Golf is niet alleen een volwaardige Golf maar ook de meest innovatieve Golf ooit. Geruisloos, bijna volledig co2 neutraal, een theoretische actieradius tot 190 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snel-lader binnen een half uur voor 80% opgeladen.

Let op: de actieradius kan niet verlengd worden door middel van een hulpmotor zoals bij Hybride auto’s. Ontdek en bestel de standaard rijk uitgerust e-Golf met private lease en je rijdt zorgeloos en geruisloos in een nieuwe e-Golf.

Standaard zeer rijk uitgerust

Zeer veilig met 5 sterren Euro Ncap

Eenvoudig thuis en onderweg opladen

10.000 km gratis energie

Handige app, voor inzicht in verbruik

 

Keurmerk Private Lease

Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Alleen leasemaatschappijen die de consument goed en eerlijk informeren over private lease mogen het Keurmerk  Private Lease dragen. Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk biedt 5 zekerheden voor de consument;

1. Eerlijke voorwaarden;
2. Een compleet product;
3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
4. 14 dagen bedenktijd;
5. Zekerheid bij klachten.

loading...

Over private lease

Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?
polo-grijs-ton-sur-ton-private-lease

Veelgestelde vragen

Welke looptijden en jaarkilometrages zijn mogelijk?

Auto Abonnement is beschikbaar met onderstaande looptijden:

  • 24 maanden
  • 36 maanden
  • 48 maanden

Het jaarkilometrage waaruit gekozen kan worden is:

  • 10.000
  • 15.000
  • 20.000
  • 25.000
  • 30.000

Wanneer afwijkende looptijden en jaarkilometrages gewenst zijn kan de merkdealer een maatwerkofferte verstrekken.

* Auto Abonnement wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 oktober 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.