Volkswagen Private Lease

Private lease de Volkswagen up!. De Volkswagen up! rijd je nu al vanaf € 199 per maand met Volkswagen Private Lease. 

Volkswagen Private Lease

Ben jij op zoek naar een Volkswagen private lease auto? En wil je zorgeloos rijden in een nieuwe private lease Volkswagen voor een vast bedrag per maand. Dit is mogelijk met het Auto Abonnement. Na 2, 3, of 4 jaar stopt het Auto Abonnement automatisch zodat er een nieuw abonnement kan worden afgesloten. Uiteraard met een nieuwe Volkswagen.

Overtuigd van de voordelen? Kies hieronder voor één van de populaire modellen, of ga naar de shop en bekijk alle mogelijkheden. Met het Auto Abonnement kies je een Volkswagen benzine, diesel of hybride uitvoering en daarnaast bieden wij ook private lease met automaat. Zo stap jij in de gewenste Volkswagen. 

loading...

Populaire modellen *

Volkswagen Passat, Touran en Tiguan private lease 

 

Een Volkswagen Passat Private Leasen? Deze staat niet in onze shop, maar is wel beschikbaar voor private lease. Sinds kort is het wel mogelijk om via Auto Abonnement.nl de Volkswagen Tiguan te private leasen. Ook de Volkswagen Touran en Golf Sportsfan zijn nu beschikbaar voor private lease. Dit zorgt ervoor dat het aantal modellen dat we nu beschikbaar hebben in onze shop, op 7 modellen uitkomt. Dit zorgt ervoor dat er een ruime keuze aan Volkswagen modellen beschikbaar is voor private lease.

Het kan alsnog voorkomen dat het model van jouw keuze niet beschikbaar is in de shop. Zoals de eerder genoemde Passat en Passat variant. Deze zijn nog niet beschikbaar in onze webshop.  Of de Volkswagen Touareg en Beetle. Als je een van deze auto's wilt privé leasen neem dan contact op met de dichtstbijzijnde dealer, hij kan je verder helpen met het samenstellen en kan je ook heel goed adviseren als je nog vragen hebt met betrekking tot private lease. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Vul dan dit formulier in en geef aan over welke auto je meer wilt weten. Dan zorgen wij ervoor dat je de juiste informatie ontvangt. 

Elektrische Volkswagen Private Leasen

e-golf private lease

e-Golf private lease, de eerste 100% elektrische Golf.

De e-Golf is de nieuwe standaard voor elektrisch rijden. Opladen voor de deur, wegenbelastingvrij rijden op 100% groene stroom en met uw smartphone checken hoe vol uw accu is. Daarnaast is de e-Golf is niet alleen een volwaardige Golf maar ook de meest innovatieve Golf ooit. Geruisloos, bijna volledig co2 neutraal, een theoretische actieradius tot 190 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snel lader binnen een half uur voor 80% opgeladen.

Let op: de actieradius kan niet verlengd worden door middel van een hulpmotor zoals bij Hybride auto’s. Ontdek en bestel de standaard rijk uitgerust e-Golf met private lease en u rijdt zorgeloos en geruisloos in een nieuwe e-golf

Standaard zeer rijk uitgerust
Zeer veilig met 5 sterren Euro Ncap
Eenvoudig thuis en onderweg opladen
10.000 km gratis energie
Handige app, voor inzicht in verbruik

 

Keurmerk Private Lease

Auto Abonnement mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease biedt consumenten 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat wij het keurmerk kregen. Je least bij ons dus een nieuwe auto zonder onaangename financiële verrassingen.

Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease.

 

loading...

Over private lease

Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?
polo-grijs-ton-sur-ton-private-lease

Veelgestelde vragen

Welke looptijden en jaarkilometrages zijn mogelijk?

Auto Abonnement is beschikbaar met onderstaande looptijden:

  • 24 maanden
  • 36 maanden
  • 48 maanden

Het jaarkilometrage waaruit gekozen kan worden is:

  • 10.000
  • 15.000
  • 20.000
  • 25.000
  • 30.000

Wanneer afwijkende looptijden en jaarkilometrages gewenst zijn kan de merkdealer een maatwerkofferte verstrekken.

* Auto Abonnement wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 oktober 2017, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.