SKODA RAPID SPACEBACK Private Lease

Je least hem vanaf € per maand bij Auto Abonnement
  • Officiële leasepartner van SKODA
  • Vast bedrag per maand
  • Aangesloten bij Keurmerk Private Lease
  • Compleet product zonder verrassingen

De ruimte van een combi, verpakt in een hatchback

Dat is de kracht van de SKODA RAPID SPACEBACK. Het ontwerp van deze hatchback is onderscheidend door zijn eenvoud en precisie. Een stoere blikvanger die het beste van twee types combineert. Waarom zou jij kiezen voor SKODA RAPID SPACEBACK Private Lease?

Krachtige opvolger: de SKODA SCALA

De nieuwe SCALA combineert compacte afmetingen met veel beenruimte. Dit maakt hem de ideale opvolger van de RAPID SPACEBACK!

Stel jouw SKODA SCALA samen
Skoda Rapid Spaceback Private Lease

Sportief design

De scherpe daklijn, lange wielbasis en donkergetinte achterlichten geven de SKODA RAPID SPACEBACK een geheel eigen uitstraling. In vergelijking met conventionele hatchbacks oogt de SKODA RAPID SPACEBACK dynamischer en langer. Een gevoel dat binnenin de auto nog eens wordt bevestigd. Daarnaast heeft deze SKODA ook nog eens een zeer solide wegligging, waardoor iedere inzittende een rit als comfortabel ervaart.

Dit alles maakt hem de ideale private lease auto voor zowel jonge mensen als gezinnen.

Ruimtelijkheid van de SKODA RAPID SPACEBACK

Hoewel de RAPID SPACEBACK 18 centimeter korter is dan de RAPID, is hij binnenin verrassend ruim. Vooral vergeleken bij zijn concurrenten uit het C-segment. De 415 liter aan bagageruimte (1380 liter wanneer de achterbank is neergeklapt) zorgt ervoor dat hij er met kop en schouders bovenuit steekt. Maar ook qua ruimte voorin en beenruimte achterin wint de RAPID SPACEBACK het van zijn concurrenten. Hier kan de RAPID SPACEBACK zelfs nog meekomen met diverse MPV's.

Rijk uitgerust

Standaard is de SKODA RAPID SPACEBACK uitgerust met maar liefst zes airbags, waaronder hoofdairbags die iedereen in de auto beschermen tegen hoofdletsel. Veiligheid blijft ook in de RAPID SPACEBACK voorop staan bij SKODA. Daarnaast biedt de Clever uitvoering nog standaard licht metalen velgen, airconditioning en parkeersensoren achter.

Maar ook andere handigheden als een gekoelde dashboardkast, parkeerkaarthouder en bekerhouders in de armsteun achterin maken dat de SKODA RAPID SPACEBACK standaard rijk uitgevoerd is.

SKODA RAPID SPACEBACK Private Lease

Wordt de SKODA RAPID SPACEBACK jouw nieuwe auto? Bekijk de verschillende uitvoeringen op Auto Abonnement, stel jouw favoriet samen en vraag volledig vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiele SKODA dealer bij jou in de buurt neemt dan snel contact met je op om een afspraak te maken. Je zit dus nog nergens aan vast!

Wil jij opties op de SKODA RAPID SPACEBACK die niet in de Auto Abonnement configurator staan? Geen probleem, de SKODA dealer bij jou in de buurt helpt je graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.
Kom alles te weten over private lease

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!