SKODA CITIGOe iV Private Lease binnenkort bij Auto Abonnement

ŠKODA Citigo-E iV Private leasen bij Auto Abonnement

Een nieuw tijdperk in de autowereld is lang en breed aangebroken en dus kan ook ŠKODA niet achterblijven. Daarom komt ŠKODA met de ŠKODA CITIGO-e iV. De elektrische versie van de succesvolle ŠKODA CITIGO. De compacte klasse van ŠKODA wordt hiermee een nieuw leven ingeblazen met een elektrisch model dat je tot zo’n 250km ver brengt op een volle batterij.

De nieuwe ŠKODA CITIGO-e iV is overigens niet een exacte kopie van de vorige CITIGO, vanaf nu is hij standaard 5-deurs. Daarnaast heeft de ŠKODA CITIGO-e iV een strakkere look door de re-styling van zowel het exterieur als het interieur. Zo voelt de ŠKODA CITIGO-e iV echt als een nieuwe auto maar is hij gebaseerd op een bestaande succesformule.

De ŠKODA CITIGO-e iV heeft zo’n 4 uur nodig om op te laden en brengt je daarna dus zo’n 250km verder. Zo wordt het dus wéér een ideale stadsauto die van buiten compact is maar van binnen verrassend ruim. Een echte ŠKODA. 

Het exterieur van de ŠKODA CITIGO-e iV valt op door de bumper die een honingraatstructuur heeft, dit geeft de auto wat meer body. Verder is de achterkant van het model aangepakt en beschikt het over een achterkant die we ook al zagen in de ŠKODA SCALA. De ŠKODA CITIGO-e iV is bij Auto Abonnement uiteindelijk naar wens in te stellen en komt beschikbaar voor private lease.

De ŠKODA CITIGO-e iV wordt vanaf januari 2020 verwacht bij de ŠKODA-dealers in het land. Hij is echter ook al te reserveren op skoda.nl. Over prijzen en levertijden is momenteel nog niets gedeeld. Zodra dat wel gebeurd lees je het uiteraard bij Auto Abonnement.

Over private lease
Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!