SEAT Mii Private Lease vanaf €423

Private lease de SEAT Mii bij AutoAbonnement.nl

De SEAT Mii staat bekend als een comfortabele en compacte stadsauto. Of je eindbestemming nu dichtbij of ver weg is, met de SEAT Mii maakt het niet uit. Met de SEAT Mii ervaar je het comfort die je tijdens je reis nodig hebt. De SEAT Mii is zuinig in zijn verbruik en standaard rijk uitgerust met onder andere diverse airbags, ABS, een in hoogte verstelbaar stuur, start-/stop systeem met remenergie terugwinsysteem, ISOfix-kinderzitbevestiging, geïntegreerde hoofdsteunen, dagrijverlichtiging, bumpers in carrosseriekleur, banden reparatieset, verlaagd onderstel en stuurbekrachtiging.

Compact maar verrassend veel ruimte

Compact, sportief en comfortabel. Dat is waar het design van de SEAT Mii voor staat. De SEAT Mii is super compact ontworpen. Wel zo gemakkelijk als je bijvoorbeeld in de stad moet parkeren of even vlug een plekje wilt bemachtigen op een krappe parkeerplek. Vanaf het moment dat je instapt, zal je je verbazen over de ruimtelijkheid van de Mii. Een dagje uit met het gezin? De 5 deuren maken het in- en uitstappen voor het gehele gezelschap eenvoudig.

Veilig op weg

Optimale veiligheid is belangrijk op de weg. De Mii is misschien klein in omvang, maar zeker niet klein als we kijken naar het scala aan veiligheidsvoorzieningen. Zo is de Mii bijvoorbeeld uitgerust met diverse airbags, ABS en banden reparatieset en ISOfix-kinderzitbevestiging. De Euro NCAP veiligheidstest voorziet de SEAT Mii van 5 sterren! Dit is de hoogst haalbare score in deze veiligheidstest.

Duurzaam in gebruik

Naast het feit dat de SEAT Mii Private Lease auto compact maar toch ruimtelijk is en optimaal veilig, is deze elegante stadsauto ook nog eens super zuinig. De Mii verbruikt 4.1 liter op 100 km. Groener rijden en lagere verbruikskosten zijn iets wat het rijden in de SEAT Mii toch wel prettiger maakt. Lang wachten voor een stoplicht? Het standaard ingebouwde start-stop systeem maakt uw autorit nog zuiniger. Wanneer je langer stilstaat voor een stoplicht, bespaar je dankzij dit systeem wel weer brandstof. De motor schakelt uit op het moment dat je langer moet stilstaan en indien je weer wilt gaan rijden start de motor weer eenvoudig. Daarnaast resulteert het remenergieterugwinsysteem in een nóg lager brandstofgebruik.

Een SEAT Mii Private Lease via AutoAbonnement.nl

Een compacte maar comfortabele auto voor een voordelige prijs, AutoAbonnement.nl maakt het mogelijk. Je kunt je SEAT Mii Private Lease auto helemaal samenstellen naar jouw persoonlijke wensen. Zo kunt je je favoriete kleur kiezen en eventueel nog extra opties. Bij de leaseprijs zit een all-risk verzekering en een schadeverzekering voor inzittenden inbegrepen. Volledig verzekerd op weg in jouw sportieve doch elegante leaseauto. Wil je opties op je auto die je niet in onze configurator ziet staan? Maak een afspraak met een dealer in de buurt en je stelt samen met de dealer jouw private lease auto samen. Vragen? Neem contact op. Wij helpen je graag aan antwoorden.

  • Zuinig door Start/Stop systeem
  • Veel aandacht voor veiligheid
  • Zeer sportief uiterlijk
  • Standaard rijk uitgerust
  • Voordeel op Extra en Luxe pakket
Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!