SEAT Ateca Private Lease vanaf €489 bij AutoAbonnement.nl

Private lease de SEAT Ateca bij AutoAbonnement.nl

De SEAT Ateca is de ideale SUV voor Europa. Het gemak van deze autoklasse past perfect in het Nederlandse straatbeeld. Compact, verhoogd en stoer. De SEAT Ateca is daarnaast niet benzine-slurpend zoals grotere SUV’s en dit alles maakt de SEAT Ateca ideaal als private leaseauto!

Zoals eerder gezegd geniet je in de Ateca van de verhoogde zit, deze is echter niet zo hoog dat je erin hoeft te klimmen. Een prettige hoogte die ervoor zorgt dat je blik op de weg net iets overzichtelijker aanvoelt, het besturen van de auto voelt hierdoor erg comfortabel aan. Het interieur van de Ateca is fris, persoonlijk en gebruiksvriendelijk. Hierdoor komen het rijcomfort en gemak van de auto nog beter uit de voeten.

De SEAT Ateca werd door de AUTOBEST-jury beoordeelt op: design, comfort, rijgemak, prijs-kwaliteitverhouding en het commerciële en dienstverlenende netwerk. De conclusie van deze jury was dat de SEAT Ateca de beste koop is. Daar zijn wij het roerend mee eens. De SEAT Ateca is een slimme, hippe en stoere cross-over SUV die perfect past in het plaatje van veel Nederlandse gezinnen.

De SEAT Ateca is een intelligente auto, zo beschik je in de SEAT Ateca standaard over Bluetooth, Front Assist, airconditioning en een mediasysteem met touchscreen. Bekijk deze en de talloze andere mogelijkheden hier.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!