Je rijdt de ŠKODA CITIGOe iV bij AutoAbonnement.nl

Private lease de nieuwe ŠKODA CITIGOe iV

Een nieuw tijdperk in de autowereld is lang en breed aangebroken en dus kan ook ŠKODA niet achterblijven. Daarom komt ŠKODA met de ŠKODA CITIGOe iV. De elektrische versie van de succesvolle ŠKODA CITIGO. De compacte klasse van ŠKODA wordt hiermee een nieuw leven ingeblazen met een elektrisch model dat je tot zo’n 260** kilometer ver brengt op een volle batterij.
CITIGOe iV private leasen

Standaard 5 deurs

De nieuwe ŠKODA CITIGOe iV is overigens niet een exacte kopie van de vorige CITIGO, vanaf nu is hij standaard 5-deurs. Daarnaast heeft de ŠKODA CITIGOe iV een strakkere look door de re-styling van zowel het exterieur als het interieur. Zo voelt de ŠKODA CITIGOe iV echt als een nieuwe auto maar is hij gebaseerd op een bestaande succesformule.

Opladen in 4 uur

De ŠKODA CITIGOe iV heeft zo’n 4 uur nodig om op te laden en brengt je daarna dus zo’n 260** kilometer verder. Zo wordt het dus wéér een ideale stadsauto die van buiten compact is maar van binnen verrassend ruim. Een echte ŠKODA. 

Honingraad

Het exterieur van de ŠKODA CITIGOe iV valt op door de bumper die een honingraatstructuur heeft, dit geeft de auto wat meer body. Verder is de achterkant van het model aangepakt en beschikt het over een achterkant die we ook al zagen in de ŠKODA SCALA.

Over private lease
Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?

Andere private lease auto's via AutoAbonnement.nl

AutoAbonnement.nl biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.