Audi A5 Sportback Private Lease

Je least hem vanaf € bij Auto Abonnement
  • Officiële leasepartner van Audi
  • Vast bedrag per maand
  • Aangesloten bij Keurmerk Private Lease
  • Compleet product zonder verrassingen

Atletisch en elegant

De Audi A5 Sportback is gefocust op het bieden van gemak. Gemak zit hem in de kleine dingen, de details. Dat weten ze bij Audi maar al te goed. Bij de Private Lease van Auto Abonnement merk je dit in de aanwezigheid van de laatste veiligheidsitems, start-stopsysteem, multifunctioneel stuurwiel, parkeerhulp achter en cruise control.

Stel jouw Audi A5 Sportback samen
audi a5 sportback private lease

Compleet

De elegante uitstraling van de Audi A5 Sportback heeft veel te maken met het strakke exterieur van deze bolide uit Duitsland. Zo is er een karakteristieke, golvende lijn over de flank van de auto getrokken die zorgt voor een body die zowel massief als sportief over komt. Zowel in het interieur als het exterieur komen de termen elegantie, sportiviteit en comfort naar voren. Dit maakt de Audi A5 Sportback tot de complete auto en daarmee ideaal als private lease bij Auto Abonnement.

De Audi A5 Sportback is bij de Audidealers ook geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo zou je daar kunnen kiezen voor exclusievere kleuren, luxe-pakketten en andere opties. De opties die je kan kiezen bij de dealers maken het mogelijk om de Audi A5 Sportback echt jouw Audi A5 Sportback te maken.

Prestatie

De Audi A5 Sportback bij Auto Abonnement is uitgerust met de 1.4 TFSI S-tronic motor die je laat genieten van 150 pk. Dit zorgt voor een ontspannen rijgevoel met de mogelijkheid om daar waar nodig de tanden een beetje te laten zien.

De Audi A5 sportback is de ultieme samensmelting van sportiviteit, elegantie en comfort. De A5 Sportback barst van de moderne technologieën en innovatieve assistentiesystemen. Dit alles zorgt ervoor dat je in de Audi A5 Sportback geniet van de volledige Audi-ervaring zoals die hoort te zijn. De Audi A5 Sportback is bij Auto Abonnement beschikbaar als private lease met een dieselmotor en zowel handgeschakeld als met automaat.

Audi A5 Sportback Private Lease

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Wil jij een nieuwe Audi A5 Sportback rijden die helemaal naar jouw wensen is samengesteld? En vind jij het fijn om precies te weten waar je iedere maand aan toe bent? Dan is private lease iets voor jou!

Bekijk alle Audi A5 Sportback uitvoeringen

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.
Kom alles te weten over private lease

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!