Audi A3 Cabriolet Private Lease

Je least hem vanaf € bij Auto Abonnement
  • Officiële leasepartner van Audi
  • Vast bedrag per maand
  • Aangesloten bij Keurmerk Private Lease
  • Compleet product zonder verrassingen

Veelzijdig en sportief

De Audi A3 Cabriolet, een sportieve auto met een grenzeloos gevoel van vrijheid. Door het tijdloze maar toch strakke design, de innovatieve opties en het oog voor veiligheid is deze vierzitter beslist een topper. En het beste is: de Audi A3 Cabriolet private lease je extra voordelig bij Auto Abonnement.

Stel jouw Audi A3 Cabriolet samen
Audi A3 Cabrio private lease

Tijdloos en strak

Door de slanke lijnen en de automatische kap is de Audi A3 Cabriolet een tijdloze, strakke auto; een lust voor het oog. De Audi Matrix LED-koplampen maken deze look helemaal compleet. Daarnaast zorgen de LED-koplampen voor een helder wit licht op de weg, wat extra veilig is. De Audi A3 Cabriolet biedt ruimte voor 4 personen en is daarmee schappelijk comfortabel. En met een kofferbakruimte van 320 liter is er meer dan genoeg ruimte voor een grote hoeveelheid bagage of boodschappentassen. Met een gewicht van 1345 kilogram is de Audi A3 Cabriolet in gewicht verlaagd.

De Audi A3 Cabriolet is innovatief

Door de volledig digitale Audi virtual cockpit beleef je een ware rijervaring. Deze ultieme rijervaring wordt ondersteund door een optioneel leverbare massagefunctie. Hiernaast wordt de Audi A3 Cabriolet standaard geleverd met Xenon en bluetooth. Een redelijk nieuwe optie is het Semi-autonoom rijden: met deze optie kan de auto volledig zelf sturen en de pedalen bedienen. Waar nodig vraagt de auto zelf om ingrijpen.

Veiligheid

De Audi A3 Cabriolet heeft erg veel aandacht voor veilig rijden. Zo zijn er verschillende opties aanwezig waardoor het autorijden een stuk veiliger wordt. Denk bijvoorbeeld aan de file assistent, die je helpt om afstand te houden op je voorganger. Ook de Adaptive cruise control draagt hier aan bij. Verder is de Rear Cross-traffic optie ook te gebruiken. Deze optie waarschuwt je wanneer je ergens tegenaan dreigt te rijden terwijl je achteruit rijdt. Ook het hands-free rijden wordt gefaciliteerd in de A3 Cabriolet: uiteraard kan je je mobiel veilig opbergen in het daarvoor bestemde vakje. Er is een mogelijkheid om op deze manier draadloos je mobiel op te laden, erg handig! Ook de veiligheid in de auto is een prioriteit geweest. In de Audi A3 Cabriolet zijn er namelijk actieve rolbeugels aanwezig die de inzittenden beschermen wanneer er onverwachts een ongeluk plaatsvindt.

Audi A3 Cabriolet Private Lease bij Auto Abonnement

Bij Auto Abonnement heb je keuze uit verschillende smaken van de A3 Cabriolet. Je kunt dus zelf bepalen hoe luxe je wilt rijden. Bekijk de verschillende uitvoeringen, stel jouw favoriete Audi A3 Cabriolet samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Audi dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit dan nog nergens aan vast.

Toon mij de Audi A3 Cabriolet uitvoeringen

Wil jij een A3 Cabriolet met andere opties dan die op Auto Abonnement staan? De Audi dealer helpt je graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.
Kom alles te weten over private lease

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!