Volkswagen Polo Private Lease

Je least hem vanaf € 275 bij Auto Abonnement
  • Officiële leasepartner van Volkswagen
  • Vast bedrag per maand
  • Aangesloten bij Keurmerk Private Lease
  • Compleet product zonder verrassingen

Innovatief, hip en vertrouwd

Deze welbekende en stoere 5-deurs auto is al jaren een van de bestsellers van Volkswagen. De Volkswagen Polo is bekend om zijn unieke comfort, hoge veiligheidsgehalte en sportieve afwerking. De compleetheid van deze auto in combinatie met de voordelige prijs, zorgt ervoor dat de Polo een hoge populariteit kent. Zowel van binnen als van buiten is de Polo zeer luxe afgewerkt. Dankzij de compacte lijnen heeft de Polo een sportieve uitstraling. Daarnaast is de Polo voorzien van een zuinige maar krachtige motor. Het start/stopsysteem zorgt voor een nog zuinigere autorit.

De Volkswagen Polo private lease is een uitstekende keuze, met scherpe tarieven, exclusieve acties en korte levertijden.

Stel jouw Volkswagen Polo samen
Volkswagen Polo Private Lease

Uitermate hoog comfortgehalte

De Volkswagen Polo staat onder andere bekend om het hoge comfortgehalte. De Volkswagen Polo is standaard rijk uitgerust met onder andere bumpers in carrosserie kleur, warmte werend glas, stuurbekrachtiging, tyre mobility set, de laatste veiligheidsitems, buitenspiegels met richtingaanwijzers, 3 spaak stuurwiel, instelbare binnenverlichting en binnenspiegel.

Verrassend ruimtelijk en veilig

De Volkswagen Polo is een compacte auto. Zeer geschikt voor ritten door de stad maar ook daar buiten. Hoewel de Polo een zeer compacte auto is, is er verrassend veel ruimte. Zo beschik je bijvoorbeeld met een Polo over verscheidene handige opbergvakken en een ruime bagageruimte die nog ruimer wordt indien de achterbank wordt ingeklapt. Naast de zee aan ruimte, heb je ook optimale veiligheid in de Volkswagen Polo. De Polo kwam met de hoogste score van 5 sterren door de EuroNcap veiligheidstest.

Bijzondere features

De Volkswagen Polo Private Lease beschikt over vele unieke features die jouw rijervaring optimaliseren. Zo wordt de veiligheid vergroot dankzij het Front Assist systeem en de City Emergency Braking. Een noodremsysteem speciaal ontworpen voor stadverkeer en plotselinge voetgangers. Daarnaast wordt de bandendruk automatisch bijgehouden door het bandendrukcontrole systeem, Tire Leak Indicator. Volkswagen Polo Private Lease bij Auto Abonnement is reuze interessant door de goede prijs in combinatie met de verschillende opties die Auto Abonnement heeft.

Keurmerk Private Lease

Een Volkswagen Polo Private Lease je bij Auto Abonnement onder het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is opgericht om te consument te beschermen tijdens het leasen. Hierdoor kun je veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Momenteel beoordelen onze klanten ons met een 8,5 gemiddeld! Hier zijn we uiteraard ontzettend blij mee, maar wij blijven ons inzetten om de klantervaring te optimaliseren.

Volkswagen Polo Private Lease bij Auto Abonnement

Rijd jij straks in de nieuwe Volkswagen Polo? Bekijk de verschillende uitvoeringen op Auto Abonnement, stel jouw favoriete Volkswagen Polo samen en vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan. De officiële Volkswagen dealer bij jou in de buurt neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Je zit daarmee dus nog nergens aan vast.

Bekijk alle Volkswagen Polo uitvoeringen

Wil jij opties op de Polo die niet op Auto Abonnement staan? De Volkswagen dealer helpt je dan graag verder. Maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale private lease auto samen.

Hoe werkt private lease?
Private lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaal je naast het maandbedrag, alleen nog de benzine.
Kom alles te weten over private lease

Andere private lease auto's via Auto Abonnement

Auto Abonnement biedt je de mogelijkheid om een gloednieuwe auto te leasen van Audi, Volkswagen, SEAT of SKODA. Snel, gemakkelijk en met een prettige service. Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 8,5 gemiddeld! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!