Officieel leasepartner van

Kilometers per jaar

10 000 km

Looptijd

48 Maanden

Collectiviteitskorting


Kleur Keuze
Mediterraneo Blue
€ 0,00 p/m
Andere kleur of optie gewenst?  Maak een afspraak met de dealer.

Extra Opties
+ € 26,62 p/m
+ € 1,59 p/m
Andere kleur of optie gewenst?  Maak een afspraak met de dealer.

Verzekering
inbegrepen
inbegrepen

Eigen Risico
€ 0,00 p/m
+ € 2,69 p/m
+ € 4,24 p/m
Auto:
Model: SEAT Arona
Motor: 1.0 TSI 95 pk
Uitvoering: Reference€ 309,00 p/m
Kleur: Mediterraneo Blue0,00 p/m
Contract:
Looptijd: 48 Maanden
Kilometers: 10 000 km0,00 p/m
Verzekeringen:
All riskinbegrepen
Schadeverzekering inzittendeninbegrepen
Eigen risico € 500,-0,00 p/m
Totaalbedrag:
€ 309,00 p/m

loading...
  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de verzekering?

In het Auto Abonnement is standaard een dekking opgenomen voor Wettelijke Aansprakelijkheid en Cascoschade. Er hoeft dus geen aparte verzekering geregeld te worden.

Schade gereden?

Bij schade aan de auto, zijn de reparatiekosten gedekt. Bij zelf veroorzaakte of onverhaalbare schade zal een vast bedrag in rekening worden gebracht als bijdrage aan de schadelast. Dit wordt het ‘eigen risico’ genoemd.

Wij hanteren hiervoor een standaard bedrag van maximaal € 500,- per schade. Wanneer de reparatiekosten van de schade lager zijn dan het gekozen eigen risico brengen wij uiteraard enkel de reparatiekosten en niet het volledige eigen risico in rekening. Voor een meerprijs per maand kan het eigen risico worden verlaagd naar € 250,- of € 125,-.

 

 

* Auto Abonnement wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 oktober 2018, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.