Keurmerk Private Lease

Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Daar zijn wij erg trots op, want hierdoor zijn onze klanten gegarandeerd van een goed product.

Uit onderzoek van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) blijkt dat 60% van de private lease rijders kiest voor een aanbieder aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is opgericht om consumenten te beschermen voor onvoorziene financiële verrassingen. Auto Abonnement is als een van de eerste private lease maatschappijen aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

 

Waarom kiezen voor private lease via Auto Abonnement?

 • Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.
 • Officieel importeur van Volkswagen, ŠKODA, SEAT en Audi.
 • Zowel onderhoud, reparatie als banden via de officiële dealer.
 • Kosteloos te beëindigen bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid.
loading...

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

 1. Eerlijke voorwaarden
  De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. 

 2. Compleet product
  Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Het leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting en schadeverzekering inzittenden.

 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij gaat samen met jou bekijken en beoordelen hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat de maandelijkse leasekosten betaalbaar blijven.

 4. 14 dagen bedenktijd
  Je moet zorgeloos kunnen genieten van jouw private leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.

 5. Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Bekijk hier op je gemak de Algemene voorwaarden Keurmerk Private lease inclusief de aanvullende voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Kan het maandbedrag van het Auto Abonnement tijdens de looptijd nog wijzigen?

Contract voor 1 februari 2016:

Wanneer er aanpassingen worden gedaan in de looptijd en het aantal kilometers per jaar bij een hercalculatie (bijvoorbeeld op verzoek van de klant), zal de leaseprijs wijzigen. De klant krijgt ook een eenmalige rekening (debet of credit) over de voorgaande periode. Daarnaast heeft Volkswagen Pon Financial Services het recht om het maandbedrag aan te passen indien er premieverhogingen zijn en er wettelijke wijzigingen plaatsvinden. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW aanpassing.

Contract vanaf 1 februari 2016:

Wanneer er aanpassingen worden gedaan in de looptijd en het aantal kilometers per jaar bij een hercalculatie (bijvoorbeeld bij de jaarlijkse kilometerafrekening of wanneer de klant dit aanvraagt), zal de leaseprijs wijzigen. De klant krijgt ook een eenmalige rekening (debet of credit) over de voorgaande periode. Daarnaast heeft Volkswagen Pon Financial Services het recht om het maandbedrag aan te passen indien er wettelijke wijzigingen plaatsvinden. Denk hierbij aan landelijke/provinciale verhoging van de wegenbelasting, verhoging assurantiebelasting of BTW aanpassing.

Ook geldt dat het maandbedrag kan worden aangepast wanneer er een verhoging van de prijs van de auto plaatsvindt tussen de datum van ondertekening contract en de afleverdatum van de auto.