Officieel leasepartner van

Wat is Private Lease?

 • Nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA
 • Vast bedrag per maand
 • Vooraf bepaalde periode en aantal kilometers
 • Kosteloos te beeindigen bij scheiding, arbeidsongeschiktheid of vrijwillige werkloosheid

Jij regelt de brandstof, wij regelen de rest

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van een gloednieuwe auto. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij private lease verwerkt in één overzichtelijk bedrag. Auto Abonnement is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, wat consumenten 5 zekerheden geeft: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. 

Vind jij het fijn om precies te weten waar je iedere maand aan toe bent? En rijd je graag een nieuwe auto voorzien van de nieuwste technologie? Dan is private lease iets voor jou!

loading...

Keurmerk Private Lease

Auto Abonnement mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease biedt consumenten 5 zekerheden:

1. Eerlijke voorwaarden
2. Een compleet product
3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
4. 14 dagen bedenktijd
5. Zekerheid bij klachten

Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease.

 

loading...
loading...

Leasen zonder toestemming van de baas

Private Lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Tot voor kort was het leasen van een auto alleen mogelijk via de werkgever als zakelijke auto. Met private lease kan iedereen, werknemer, zzp-er of AOW’er, tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag leasen.

Leasen of kopen

Om grip te krijgen op de autokosten kun je een auto private leasen. Maar het kan ook zijn dat het moment is gebroken dat je huidige auto moet worden vervangen. Wat is dan de beste keuze voor jou en je portemonnee? Ga je een auto leasen of kopen? Wij brengen het in beeld.
loading...

Maak een afspraak met een dealer in de buurt

Wil je graag meer weten over Private Lease? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt. De dealer helpt je graag verder en kan je ook assisteren met het samenstellen van jouw ideale private lease auto. 
 
loading...

Afsluiten in 3 stappen

loading...
1

Kies een model en uitvoering

loading...
2

Stel het leasecontract samen

loading...
3

Vraag je contract aan

Wil jij ook private leasen?

Ga dan snel naar onze shop. Je rijdt al een private lease auto met het Auto Abonnement vanaf €199,-* per maand inclusief:

 • Wegenbelasting
 • All risk verzekering
 • Internationale pechhulp
 • Reparatie, onderhoud en banden
Seat-mii-luxe-header

Veelgestelde vragen

Welke looptijden en jaarkilometrages zijn mogelijk?

Auto Abonnement is beschikbaar met onderstaande looptijden:

 • 24 maanden
 • 36 maanden
 • 48 maanden

Het jaarkilometrage waaruit gekozen kan worden is:

 • 10.000
 • 15.000
 • 20.000
 • 25.000
 • 30.000

Wanneer afwijkende looptijden en jaarkilometrages gewenst zijn kan de merkdealer een maatwerkofferte verstrekken.

* Auto Abonnement wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 28 december 2017, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.