SEAT Ibiza Private Lease

SEAT Ibiza Private Lease

Nu vanaf €369 per maand

De SEAT Ibiza private lease je bij AutoAbonnement.nl

Met een SEAT Ibiza private lease abonnement van AutoAbonnement rijd je zorgeloos in een nieuwe SEAT voor een vast bedrag per maand. Deze auto biedt je een combinatie van comfort, luxe en sportiviteit welke je niet wil missen! Bekijk snel de SEAT Ibiza private lease acties van AutoAbonnement.nl. 


De in 1984 gelanceerde SEAT Ibiza, met design van de Italiaan Giugiaro was meteen een verkoopknaller. Al 30 jaar lang is de SEAT Ibiza een begrip op de weg en de vijfde generatie bewijst zich weer opnieuw. De Ibiza zorgt voor veertig procent van de verkopen van SEAT en is daarom het bestverkochte model van het automerk. De huidige vijfde generatie is weer helemaal bij de tijd, want deze auto heeft namelijk een upgrade gekregen. Zo is de SEAT Ibiza nu nog ruimer, nog meer comfortabel, nog slimmer en efficiënter dan ooit te voren. Dit allemaal krijg je bij AutoAbonnement voor een vast maandbedrag en zonder onverwachte kosten. 

De SEAT Ibiza: een combinatie van luxe en sportiviteit

Het 8 inch touchscreen met full link technologie en navigatiesyteem; alles is aanwezig. De draadloze telefoonlader en signaalversterker zorgen voor 24/7 krachtig contact en bereik. En met de pulserende startknop en keyless entry/go kun je zonder sleutel moeiteloos en snel starten en wegrijden

Het interieur is comfortabel: wat vooral opvalt is de ruimte die de Ibiza de berijder biedt, wat ook de zitpositie erg fijn maakt. Ook op de achterbank is er genoeg plaats voor volwassenen van gemiddelde lengte en in de achterbak kan je veel bagage kwijt.

De SEAT Ibiza combineert circuit DNA met een stads karakter. Jouw nieuwe auto is leverbaar met sportieve extra’s om de prestaties nog verder te verbeteren of het uiterlijk te verfraaien. 

 

De opties van de SEAT Ibiza 

Standaard komt de SEAT Ibiza met automatisch noodremsysteem en kunnen adaptieve cruise-control en vermoeidheidsherkenning worden toegevoegd aan het optie pakket. De SEAT Ibiza is verder ook standaard rijk uitgerust met onder andere een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en stuur, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen voor, diverse airbags, ABS, Isofix-kinderzitbevestiging, sportieve achterspoiler, geïntegreerde hoofdsteunen, dagrijverlichting, bumpers in carrosseriekleur, bandenreparatieset, elektronische startonderbreker, versnellingsindicator, verlaagd onderstel, getint glas en stuurbekrachtiging.

 

Opvallendheden aan de SEAT Ibiza

115 pk en 200 Nm als prestaties

355 liter bagageruimte

Groot scherm van de boordcomputer

Veel aandacht voor veiligheid

Zuinige maar toch krachtige motoren


Wil je opties op de SEAT Ibiza die je niet in onze configurator ziet staan? Geen probleem, maak een afspraak en stel samen met de dealer jouw ideale SEAT Ibiza private lease abonnement samen. Of heb je misschien vragen? Neem contact op. Wij helpen je graag aan antwoorden.