Waarom private lease?

Kom erachter waarom private lease een goede keuze is voor jou.
  • Spaargeld op de bank
  • Alles inclusief
  • Groot aanbod
  • Ook geschikt voor jonge bestuurders

Je hebt het waarschijnlijk al een paar keer voorbij zien komen: de term private lease. Nu weet je waarschijnlijk al wel een beetje wat het inhoudt, maar als je nog geen idee hebt, kijk dan vooral ook even op de Wanneer private lease? blog. Daar leggen we de beginselen nog een keertje voor je uit. Als je nog niet overtuigd bent over waarom private lease een goede keuze zou zijn, lees dan hier verder. We leggen je graag de 5 grootste voordelen van private leasen uit.

Waarom private lease kiezen?

Private lease is een gemakkelijke manier van autorijden: Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe auto. Waarom private lease een goede keuze is? Juist door het vaste maandbedrag scheelt het heel wat kopzorgen. Auto Abonnement zorgt voor de verzekering, reparatie van schades, onderhoud en alles wat je verder nog kwijt zou zijn wanneer je een eigen auto koopt.

1. Je houdt je spaargeld op de bank

Waarom private leasen als je ook een auto kopen kan? Een auto kopen zorgt ervoor dat je in één keer een smak geld kwijt bent, terwijl je met private lease elke maand een vast bedrag kwijt bent. Ook als je weinig spaargeld hebt is private leasen een optie. Je hoeft niet te sparen en je kunt direct een auto rijden. Volgens de Consumentenbond ben je ook bijna altijd goedkoper uit als je private leaset, dan wanneer je een nieuwe auto koopt met een lening.

2. Alles is inclusief bij private lease

Het maandbedrag dat je betaalt voor de leaseauto is inclusief: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 24 uur, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW. Het enige wat je zelf moet betalen zijn het eigen risico in geval van niet verhaalbare schade, de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld de meer dan vooraf afgesproken gereden kilometers.

3. Enorm aanbod aan privé leaseauto’s

Er is veel concurrentie op het gebied van private lease. Auto Abonnement is officieel leasepartner van SEAT, SKODA, Audi en Volkswagen en verbindt je dus ook met een officiële merkdealer wanneer je een offerte aanvraagt, wanneer jouw Private Lease auto onderhoud nodig heeft of reparaties. Daarbij hebben we ook een enorm aanbod aan mooie nieuwe modellen! Naast de huidige modellen, staan er ook vaak nog voorraadmodellen in de shop.

Profiteer van de nieuwste modellen voor een scherpe maandprijs! De nieuwe Audi A1 Sportback? Te verkrijgen bij ons in de private lease!

4. Waarom private lease ook geschikt is voor jongere autorijders

Heb je nog maar een paar jaar je rijbewijs of ben je starter op de arbeidsmarkt? En wil je eigenlijk met de auto forenzen? Dan heb je je misschien al wel verdiept in de kosten van een auto. Als je hebt gekeken naar de verzekeringskosten zonder schadevrije jaren ben je waarschijnlijk wel geschrokken. Het is namelijk duurder om je auto te verzekeren als je nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd. Wanneer je een auto leaset heb je hier gelukkig geen last van! Auto Abonnement heeft hetzelfde, lage tarief voor iedereen! Je kan bij ons ook tegen een meerprijs per maand je eigen risico verlagen. Zo rijd je met nog minder zorgen!

5. Waarom private lease? Door het Keurmerk Private Lease!

Het Keurmerk Private Lease staat voor eerlijke voorwaarden en beschermt tegen te hoge financiële lasten. Auto Abonnement is hierbij aangesloten en leeft deze voorwaarden dus ook na. Zo weet je zeker dat je veilig een auto privé kunt leasen.

Bekijk ons aanbod

Weet je nog niet zeker waarom private lease de beste keuze is? Of meer lezen over leasen of kopen? Kijk dan op deze pagina. Voor meer informatie over private lease, kijk dan naar de pagina wat is private lease of wat kost private lease.