Audi Q2 Private Lease

Vanaf € 449,- p.m.

Bestel nu een Audi Q2 1.0 TFSI en rijdt hem als een van de eersten. Liever de 150pk sterke Q2 1.4 TFSI?
audi-q2-private-lease

Audi Private Lease

Wil jij zorgeloos rijden in een nieuwe Audi private lease voor een vast bedrag per maand? Dit is mogelijk met het Auto Abonnement. Na 2, 3, of 4 jaar stopt het Auto Abonnement automatisch zodat er een nieuw abonnement kan worden afgesloten. Uiteraard met een nieuwe Audi.

Overtuigd van de voordelen van private lease? Kies hieronder voor één van de populaire modellen, of ga naar de shop en bekijk alle mogelijkheden. Met het Auto Abonnement kies je een Audi benzine of diesel uitvoering en daarnaast bieden wij ook private lease met automaat. Zo stap jij in de Audi die past bij jouw wensen.

Populaire modellen *

Keurmerk Private Lease

Auto Abonnement mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease biedt consumenten 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat wij het keurmerk kregen. Je least bij ons dus een nieuwe auto zonder onaangename financiële verrassingen.

Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease.

 

loading...

Over private lease

Private lease, prive lease of particulier leasen; het zijn allemaal verschillende termen voor onbezorgd prive in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Met private lease kunnen particulieren, werknemers, zzp-ers of AOW’ers profiteren van leasen tegen een aantrekkelijk vast maandbedrag. Meer weten over Private Lease?

Veelgestelde vragen

Welke looptijden en jaarkilometrages zijn mogelijk?

Auto Abonnement is beschikbaar met onderstaande looptijden:

  • 24 maanden
  • 36 maanden
  • 48 maanden

Het jaarkilometrage waaruit gekozen kan worden is:

  • 10.000
  • 15.000
  • 20.000
  • 25.000
  • 30.000

Wanneer afwijkende looptijden en jaarkilometrages gewenst zijn kan de merkdealer een maatwerkofferte verstrekken.

* Auto Abonnement wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 oktober 2017, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.