In het buitenland

Heerlijk met uw Private Leaseauto naar het buitenland?  Met een Private Leaseauto werken sommige dingen net even anders.

Bij pech of schade in het buitenland kun je contact opnemen met de BerijdersDesk via telefoonnummer +31 33 4549555.
Buiten kantooruren word je doorgeschakeld naar de Alarmcentrale. 

loading...

Krijg je in het buitenland een bekeuring? Ook deze vallen helaas in Nederland bij jou op de mat.
Deze is voor jouw eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de bekeuring. 

loading...

Groene kaart

Ga je met je Auto Abonnement op vakantie? Dan wensen wij je alvast een fijne reis! Wel is het belangrijk dat niet alleen je auto een groene kaart heeft, maar ook een eventuele caravan of aanhanger. Dit is in deze meerdere landen verplicht. Wil je weten naar welke landen je kunt reizen met uw Private Leaseauto? Dit is te vinden op de groene kaart van jouw auto. Klik hier om direct een nieuwe groene kaart voor de auto, caravan of aanhanger aan te vragen. Houd wel rekening met enkele werkdagen verzendtijd. Wees dus op tijd met het aanvragen van de (nieuwe) groene kaart.

Houd bij je vakantieplannen wel rekening met de extra kilometers die een rit naar het buitenland kost. Als je werkelijke kilometers uit de pas lopen met het Private Leasecontract krijg je misschien te maken met onverwachte kosten!

Contract voor 1 februari 2016

In het contract is een meer of minder kilometerprijs opgenomen. Bij een afwijking van meer of minder dan 10% van de kilometrage zal een verrekening plaatsvinden op basis van de meer of minder kilometerprijs. Wij controleren jaarlijks het aantal gereden kilometers. Wijkt deze meer dan 10% af, dan zullen wij tussentijds een herberekening maken en het maandbedrag aanpassen. Het is ook mogelijk om zelf tussentijds een herberekening bij ons aan te vragen. Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer [[leasen]] of stuur een email naar  privatelease@vwpfs.nl.

Contract vanaf 1 februari 2016

Op het leasecontact staat vermeld hoe het aantal meerkilometers en minderkilometers jaarlijks wordt verrekend. Over de eerste 5.000 kilometers op jaarbasis wordt geen minderkilometer vergoeding verrekend. In dat geval kun je de leasemaatschappij schriftelijk vragen de looptijd van de leaseovereenkomst en de leaseperiode te verlengen. De leasemaatschappij dient schriftelijk in te stemmen met verlenging van de leaseovereenkomst en de leaseperiode.

loading...

Veelgestelde vragen

Als ik op Aanvragen klik, is de order dan definitief?

De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het Auto Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de aanvraag definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Gedurende de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.